Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel nyugtatnátok magatokat...

Mivel nyugtatnátok magatokat ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Tegnap anyukámnak a szemébe.mondtam, hogy utálom őt is meg a barátját is (ezt a barátja is hallotta)

Szóval most kitalálta anyukám barátja, hogy akkor szavazzunk, hogy maradjon vagy ne.

(3-an vagyunk tesók) Mimd a 3-an azt mondtunk, hogy menjen. Anyám meg annyira kiakadt... ebbe nem mennek bele.

Szóval csak miattam elköltözött anya szerelme és anyám depressziós lesz.

Már megkértem a pasit, hogy maradjon, de nem marad.

Szuper. Most meg anyukám egész életébe utalni fog mert elriasztottam azt akit szeret.

Ti mit csinálnátok?

2013. jan. 28. 20:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Bocsánatot kérnék.
2013. jan. 28. 20:17
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
elég szomoru anyád olyan szerelmet szerzett akiket mind utáltok.de ha anyád is utálod akkor meg nincs min csodálkozni mert akkor olyan pasit fog szerezni aki szintén utálatos.
2013. jan. 28. 20:17
 3/19 A kérdező kommentje:
Éppen elég rosszul érzem magam. Nem kell még ratenni egy lapáttal.
2013. jan. 28. 20:24
 4/19 anonim ***** válasza:
75%

"Most meg anyukám egész életébe utalni fog mert elriasztottam azt akit szeret.

Ti mit csinálnátok?"

nagy esély lesz rá.

Pedig a pasi szerintem csak erre a cirkuszra várt, hogy dobbantson..

2013. jan. 28. 20:30
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Szegény anyád talált végre valakit aki felvállalta a 3 gyerekét akik ezt tették a pasival.Egyet lehet csinálni hogy a testvéreiddel közösen irtok egy levelet amiben pontosan leirjátok mi volt az oka hogy kiszavaztátok és bocsánatot kértek.Azonkivül a levelet személyesen adjátok át neki,azzal az igérettel hogy megváltozik a hozzáállásotok a személyével kapcsolatban.Anyádnak gondolom elmondtad mi volt a probléma az illetövel .
2013. jan. 28. 20:44
 6/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem miért van bűntudatod.

Nyilván tett róla, hogy mind a hárman utáltátok. Édesanyád meg maga választotta azt, hogy 3 gyerekes elváltként párt keres, ez benne volt a pakliban.

2013. jan. 28. 20:48
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Örülj neki, hogy ti szavazhattatok és nem anyukád barátja, mert így ő ment és nem ti.
2013. jan. 28. 20:50
 8/19 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként elmondod mi volt a gond a csávóval? Hátha akkor megnyugszol.

Nem hinném, hogy oktalan volt az egész. Gondolom mind a hárman gyerekek vagytok. Ahhoz pedig nyomós indok kell, hogy egyszerre három gyerek utáljon egy felnőtt embert.

2013. jan. 28. 20:52
 9/19 anonim válasza:
Szerintem mondd el anyukádnak először is hogy nagyon sajnálod,utána hogy miért nem kedvelitek a tesóiddal a barátját,és talán próbáljátok meg jobban megismerni,hátha nem olyan szörnyű mint gondoljátok és a végén meg is kedvelitek.De ha mégis nagyon rossz akkor majd anyukád talál egy tőle sokkal jobbat is.:))
2013. jan. 28. 20:55
 10/19 A kérdező kommentje:

6-os, KÖSZÖNÖM.

Igenos sok oka volt. Mindig bunkó volt, parancsolgatott, nem volt képes összhangra. Ez volt akkor, amikor anya nem volt otthon. De amikor anya is itt volt... akkor meg játszotta az eszét

2013. jan. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!