Mivel nyugtatnátok magatokat ilyen helyzetben?
Tegnap anyukámnak a szemébe.mondtam, hogy utálom őt is meg a barátját is (ezt a barátja is hallotta)
Szóval most kitalálta anyukám barátja, hogy akkor szavazzunk, hogy maradjon vagy ne.
(3-an vagyunk tesók) Mimd a 3-an azt mondtunk, hogy menjen. Anyám meg annyira kiakadt... ebbe nem mennek bele.
Szóval csak miattam elköltözött anya szerelme és anyám depressziós lesz.
Már megkértem a pasit, hogy maradjon, de nem marad.
Szuper. Most meg anyukám egész életébe utalni fog mert elriasztottam azt akit szeret.
Ti mit csinálnátok?
"Most meg anyukám egész életébe utalni fog mert elriasztottam azt akit szeret.
Ti mit csinálnátok?"
nagy esély lesz rá.
Pedig a pasi szerintem csak erre a cirkuszra várt, hogy dobbantson..
Nem értem miért van bűntudatod.
Nyilván tett róla, hogy mind a hárman utáltátok. Édesanyád meg maga választotta azt, hogy 3 gyerekes elváltként párt keres, ez benne volt a pakliban.
Egyébként elmondod mi volt a gond a csávóval? Hátha akkor megnyugszol.
Nem hinném, hogy oktalan volt az egész. Gondolom mind a hárman gyerekek vagytok. Ahhoz pedig nyomós indok kell, hogy egyszerre három gyerek utáljon egy felnőtt embert.
6-os, KÖSZÖNÖM.
Igenos sok oka volt. Mindig bunkó volt, parancsolgatott, nem volt képes összhangra. Ez volt akkor, amikor anya nem volt otthon. De amikor anya is itt volt... akkor meg játszotta az eszét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!