Mivel nyugtatnátok magatokat ilyen helyzetben?
Tegnap anyukámnak a szemébe.mondtam, hogy utálom őt is meg a barátját is (ezt a barátja is hallotta)
Szóval most kitalálta anyukám barátja, hogy akkor szavazzunk, hogy maradjon vagy ne.
(3-an vagyunk tesók) Mimd a 3-an azt mondtunk, hogy menjen. Anyám meg annyira kiakadt... ebbe nem mennek bele.
Szóval csak miattam elköltözött anya szerelme és anyám depressziós lesz.
Már megkértem a pasit, hogy maradjon, de nem marad.
Szuper. Most meg anyukám egész életébe utalni fog mert elriasztottam azt akit szeret.
Ti mit csinálnátok?
Akkor meg teljesen igazatok volt.
Szivatott titeket anyukátok távollétében. Talán neki kellett volna megtanulni viselkedni és nem megutáltatni magát 3 gyerekkel.
Egyébként azt sem értem, hogy anyukád miért téged piszkál.
Hárman szavaztatok a pasi ellen, nem te egyedül.
FIgyelj, ha ekkora egy alattomos, kétszínű fickó volt, akkor ne sajnáld, hogy lelépett. Tudom, hogy emiatt most édesanyád szomorú, DE neki is sokkal jobb lesz így. Egy anyának mindig a gyermekei kell, hogy az elsők legyenek. Ha az a pasas így bánik veletek, az anyukátoknak sem jó.
Szerintem üljetek le négyen, és mondjátok el anyukátoknak, hogy hogyan viselkedett veletek ez a fazon.
Szerintem nem nekik kell az anyjukra gondolni, ők gyerekek. Egyelőre az anyjuk felel értük és kutya kötelessége olyan párt választani, aki normálisan viszonyul a gyerekekhez.
Csak azért nem kell eltűrniük egy idiótát, hogy anyu 20 év múlva boldog legyen.
z biztos, hogy ez a pasi ide többet nem teszi be a lábat.
Beszéltem anyával és bocsánatot kért azért, mert nem ítélte meg a mi helyzetünket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!