Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem erzitek cikinek, azt...

Ti nem erzitek cikinek, azt hogy menstrualtok az apatok elot, mondjuk mikor elotte vesztek tampont?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 22:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
63%
Mé, szerinted anyád nem menstruál? Ciki vagy nem ciki, ez van.
2013. márc. 16. 22:23
 2/27 anonim ***** válasza:
62%

Nem, ő jár boltba így ő is veszi meg ami kell nekem.

Ebben mi lenne ciki?

2013. márc. 16. 22:24
 3/27 anonim ***** válasza:
74%
Ha Te cikinek érzed, akkor miért előtte veszed meg? Komolyan, sosem értettem az ilyen kérdéseket!
2013. márc. 16. 22:25
 4/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem, sőt ha megyünk együtt boltban, meg szokta kérdezni, hogy van e elég betétem/tamponom. Mert ha nincs, veszünk ott.
2013. márc. 16. 22:30
 5/27 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, te hogyan intézed az intim ügyeidet, de az én apám soha nem tudta, mikor menstruálok, de a bátyám sem...

A tampont, betétet, vattát nem velük együtt vettem meg és úgy intéztem, hogy ne vegyék észre ezeket a dolgokat (anyukámtól is ezt láttam)...

Ugyanígy a férjemet is igyekszem megkímélni ezektől a dolgoktól, szerintem ez csak rám tartozik!... :-D

De nekem az is természetes, hogy soha nem krémeztem még az arcom a férjem előtt, a hajfestést, epilálást és egyéb kozmetikai ügyeket sem előtte végzem, őrá csak a végeredmény tartozik!...

2013. márc. 16. 22:30
 6/27 anonim ***** válasza:
86%
Előttük menstruálsz? Azt meg hogy csinálod? Amúgy meg ők is emberek, tudják, hogy mi a helyzet. Apám egyszer hozott is nekem betétet. Sőt, még a barátom is hozott nekem betétet. Ciki? Nem.
2013. márc. 16. 22:32
 7/27 anonim válasza:
20%

Hát én annak tartom, de nem is csinálom előtte. Soha nem is csináltam. Mindig én vagy anyu vette meg a betétet például.

De van akinek meg ez a normális, szóval ez egyén, szokás, neveltetés kérdése... Nekem ez mondjuk elégé bizarr lenne....

2013. márc. 16. 22:42
 8/27 anonim ***** válasza:
79%

úristen, egyik válaszoló, nagyon rossz példát láttál otthon. Mi az hogy titkolni kell ezeket a dolgaidat? Elképesztő.

Kedves kérdező, gondolom nem rég kezdtél el menstruálni, és ezért kérdezed ezt. Hidd el nem ciki egyáltalán, teljesen természetes dolog hogy egy lány menstruál, és ehhez kell betét/tampon. Van hogy apum veszi ezeket a dolgokat, mert épp ő megy vásárolni. Most még cikinek érzed, de majd rájössz hogy igazán nincs mit szégyelni ezen.:)

2013. márc. 16. 22:45
 9/27 anonim ***** válasza:
77%

Pfúú 5-ös, nemáár, h nálatok ez a szokás?

Nekem sokszor vette apám a tamponomat tini koromban. A párom is vesz nekem, ha boltban jár. Már jobban tudja mikorra kell megjönnie, mint én magam. :-)

Az első hajfestésemet is a párommal együtt csináltuk.

Sőt, sokszor fürdünk együtt, olyankor ha borotválkozunk, egymás előtt tesszük. Volt már olyan is, h ő borotvált meg "ott lent".

Ez nem ciki!

2013. márc. 16. 22:56
 10/27 anonim ***** válasza:
95%
erről eszembe jutott egy történet rólam: kirándultunk, éreztem, hogy vmi nem okés odalenn, ezért szóltam, hogy álljunk meg betétet venni. mindezt autóban, egész család előtt. anyám mondogatta, hogy kibírom hazáig, de apám szó nélkül megállt az első üzletnél :D
2013. márc. 16. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!