Akinek van testvére az válaszoljon. Ti is úgy érzitek szinte, hogy nem csak testvér a testvér, hanem barát is egyben?
Igen, öcsémnél (17), és nővéremnél (25) is ezt érzem. :)
21l
Nekem féltesóm van, még kicsi (6hónapos) nem is velünk lakik hanem apámnál, szal alig látom.
Egykének érzem magam még mindig. Ő csak egy gyerek nekem a többi közül, semmit nem érzek.
Ha baj van akkor nagyon összetartóak vagyunk és mindent megteszünk egymásért, a hétköznapokban meg csak vagyunk egymás mellett, van hogy nem is szólunk egymáshoz. Amúgy jól kijövünk- de inkább sima testvéri semmint baráti viszony van közöttünk.
20L
Utolsó véleményre rácáfolok, nem korfüggő. 4 gyerekem van, ebből adódóan kicsi és nagy korkülönbséggel is. A legnagyobb és a legkisebb igazi tesós-barátos-imádós üzemmódban léteznek, mivel a természetük szinte azonos. Én a tesómmal 10 éve nem beszélek, nem is fogok egyhamar, remekül elvagyunk egymás nélkül a kis korkülönbség ellenére. A természetünk, világnézetünk viszont ég és föld.
Szerencsés az, akinek olyan tesója van, aki nagyban hasonlít rá. Akik különböznek, meg íg jártak. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!