Akinek van testvére az válaszoljon. Ti is úgy érzitek szinte, hogy nem csak testvér a testvér, hanem barát is egyben?
Nem.
Soha nem volt ez így. Megtűrjük egymást és ennyi.
En a kis korkülömbsegre cafolnek ra es az eg es föld külömbsegre :)
Az Öcsem es köztem 3 ev van es tenyleg eg es föld vagyunk. Ö sokkal nyugodtabb, megfontoltabb, naivabb, kitartobb, strapabirobb, zarkozottabb gyerek mint en.
De megis imadjuk egymast! Kamaszkorunktol folyamatosan együtt logunk, ha Ö megy valahova mindig szol nekem, hogy menjek vele es ez forditva is igy van. Nagyon sokat beszelgetünk es tenyleg mindent tudunk egymasrol, pedig en lany vagyok, Ö fiu.
Közel egy eve nagyon messze költöztem töle es a szüleimtöl, de a mai napig el sem tudnam kepzelni, hogy akar csak 1 napig nem beszelünk egymassal vagy Ö ir ram vagy telefonal vagy en.
Pedig kiskorukban folyamatosan ütöttük-vagtuk egymast, sokszor kek-zöld foltokig es sirasig ment a dolog, de mar akkor is ha a masiknak szöksege volt rank akkor biztos, hogy egymas mellett alltunk!
Iszonyatosan büszke vagyok, hogy ilyen testverem van! Es biztos vagyok abban is, hogy az en tesom a legjobb a teso a vilagon!!!
Jó volna. Álmodtam róla, hogy ilyen lesz, és azóta nagyon sokat, amióta megtdtam, hogy egy ikertesóm meghalt.
Az egyetlen élő testvérem inkább ellenség, mint barát. Olyan szinten az - pedig én aztán mindent elkövettem, hogy jó legyen a kapcsolatunk -, hogy ha ilyen a barát, akkor nincs szükségem ellenségekre. :(
igen!:) 16/l vagyok húgom 13 és fél éves.
állandóan együtt hülyülünk, igazából ő a legjobb barátom:)
néha veszekszünk de annak is nevetés a vége:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!