Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem erzitek cikinek, azt...

Ti nem erzitek cikinek, azt hogy menstrualtok az apatok elot, mondjuk mikor elotte vesztek tampont?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 22:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
61%
5-ös, te vmi barbibaba lehetsz, akinek csak a külső számít!
2013. márc. 16. 22:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

tuti kis pirulós tini a kérdező :P felnőtt vagy ahhoz közel álló lányoknál ez már nem ciki, hiszen a női lét velejárója a havi vérzés.

nekem apámmal sosem volt túl közeli kapcsolatom, de még így sem éreztem volna cikinek, ha együtt vásárolunk, és veszek egy csomaggal a fentiekből. szerencsére elég laza család vagyunk. anyum már 8 éves koromban elmagyarázta, h mi a menstruáció, mit kell csinálni.

ha megjön, a párom azonnal tudja, mert bejelentem neki, h egyelőre nem lesz babánk :) amikor azon a héten megyünk vásárolni, már ő kanyarodik az illatszeres részen a megfelelő helyre, és megkérdezi, h van-e elég berendezésem, vagy vegyünk :)

2013. márc. 16. 23:00
 13/27 anonim válasza:
67%

"Berendezésed" hát ez jó:-D

Nem mondom, hogy rossz, hogy így csináljátok, csak nekem ez fura... Mi egészen más család vagyunk. Én a páromnak sem mondom meg, mert el tudok menni én is a boltba és venni betétet. Soha nem kérném meg rá. Pedig orvos, szóval "sejtheti" hogy havonta történik valami:) egyszerűen a magánügyemnek érzem és ennyi.

Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell lepontozni a neked nem tetsző válaszokat?! Feltettél egy kérdést amiről mindenki elmondta a saját véleményét. Ezen mi nem tetszik?

2013. márc. 16. 23:17
 14/27 anonim ***** válasza:
67%

A férjemnek van egy fiatal felnőtt lánya. Mi éppen közöset próbálunk összehozni, már a biológiára van bízva a dolog.

Egy hete késett, megkértem, hogy ugorjon majd be tesztért a patikába.

Szinte ezzel egy időben a lánya is jelentkezett, hogy késik neki, lehet, hogy baj van (ő még nem szeretne gyereket).

A férjem végül vele ment el tesztet venni. Nem kicsit magyarázkodott, amikor mondta, hogy kettőt kér, a gyógyszertáros odaadott egy két csíkot tartalmazó csomagot - erre jelezte, hogy két külön doboz kellene két személynek.

Gondolhattak róla pár cifra dolgot :)

(A mellette álló fiatal lányról nem volt egyértelmű, hogy kije is)

2013. márc. 17. 08:17
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem...

Mar tini koromban jobban tudta mikor kell megjonnie, mint en magam

Persze fogalmam sincs hogyan csinalta, hiszen soha nem mondtam. Szerintem csak odafigyelt rendesen ram...

Altalaban egyutt mentunk bevasarolni, es akkor megvettem anyunak is amit hasznal, meg magamnak is, apu ottvolt tudta.

Jelenleg ugyanez igaz a paromra is.

Igaz en altalaban nagy dobozzal veszek vagy tobbet, hogy ne kozvetlen elotte kelljen gondolkodni, hanem gy pl 3 honapra minimum megvan..

A parom elmegy tesztet is venni, ha ugy van, sot apu is vett mar anyunak, en is tudtam rola, nagyon nem akartak mar gyereket hiszen en is felnott voltam mar, de anyunak eppen levettek a spiraljat....

Ezeket a dolgokat nem ciki nekunk otthon a szuleimmel megbeszelni, igy mar tthon a parommal sem, a gyerekeinket, ha lesznek is igy fogjuk nevelni.

Termeszetesen ha hazamegyek a szuleimhez, akkor nem jelentem be, hogy eppen menstrualok:)

De a paromnak igen, nem mintha amugy nem tudna, de h biztosan tudja, h ma "nem lesz semmi"...eees, hogy nem jon a gyerekaldas:D

Tehat nem nem erzem cikinek ma sem, es tinikent sem...

De nekem mar 8-9 evesen is kellett vegyek egyedul, szerencsere csak anyukamnak, ha. A nagybevasarlasakor elfelejtette...akkor meg nem tudtam, hogy ennek cikinek kell legyen, amikorra kellett akkorra meg mar hozzaszoktam...

26/n

2013. márc. 17. 08:40
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Az apád már a megszületésedkor tudta, hogy egyszer menstruálni fogsz, semmi meglepés vagy ciki nincs benne.

Simán berakom a kosárba a tamponokat, amikor vásárolunk, láthatja mindenki, apám és a többi vásárló is. Csak azért nem vetetek soha apámmal, mert tuti összezavarodna a választék láttán, és végül rosszat hozna.:D

Egyébként én sem értem, miért kellett lepontozni mindenkit.

2013. márc. 17. 09:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Apám előtt sose vettem betétet, mert nem olyan a viszonyunk. De nem bánnám, ha olyan lenne a kettőnk kapcsolata, hogy ne keljen tabuként kezelni. A párommal simán veszek ilyen dolgokat.
2013. márc. 17. 09:34
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

Egyszer rossmannban az egyik tamponos/betétes soron láttam egy pasit. Annyira cuuukiii volt, hogy gondoltam leírom: szóval áll a soron és szegényke kapkodja a fejét (ezerféle termék közül melyik is lehet a jó? Amúgy tényleg sok ki volt rakva) Szóval nézegeti, visszateszi, majd fejét vakarja :) aztán előveszi a telefonját és megkérdezi, persze elég hangosan beszéltek, de tök cuki volt, "asszonja": most a két vagy három cseppeset szeretnéd? És akkor most szárnyas legyen? :DDD Tök ariii volt! Csajok összenéztünk, mosolyogtunk, minket levett a lábunkról a boltban, úgy néztünk fel rá mint egy félistenre :) Na ilyen az igazi pasi! :)

Amúgy vissza a kérdéshez: nézd szerintem ha gondot okoz egy pasinak egy doboz tampon megvásárlása, akkor ne dug_jon senkit, mert ezek szerint egy doboz óvszer megvásárlása is gondot okoz neki...jah hogy az már nem? :DDD Apád meg lehetne érettebb felfogású, ha ezen ki mer akadni... amúgy apám kiborul ha egy doboz tampon / betét kerül a hétvégi kosárba... mi már csak azért is be szoktuk tenni... :D

2013. márc. 17. 09:59
 19/27 anonim ***** válasza:
Nem... Sőt még meg is mondom, hogy most rosszul vagyok, mert megjött.
2013. márc. 17. 10:08
 20/27 anonim ***** válasza:

Nem ciki senki előtt.Párom szokta hozni a boltból a betétet mert ő jár boltba inkább.

Volt hogy még a nagytatám is tudta mert átjött hogy ezt meg azt kellene csinálni,simán mondtam neki hogy most nem megy mert női problémáim vannak,most nem tudok emelgetni.

2013. márc. 17. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!