Normális az ha a kutyánk az ágyban alszik odabujva a nejem derekára vagy rámfekszik? Ha nem engedjük meg nyüszít . Nejem ideszoktatta, mit tegyek?
Nálunk is velünk alszik a cica-kutya, bár én most a húgommal alszom egy ágyban:) A kutya a lábamhoz, a cica a fejemhez szokott feküdni, engem nem zavar. Nemsokára összeköltözünk a barátommal, akkor már csak a cicus lesz, de ő oda fekszik, ahova akar. El van kényeztetve, ez van. A barátom tudja, hogy imádok a cicával aludni, nem is zavarja (neki is van egy, akivel meg ő alszik, de ő nem fogja magával hozni a közös lakásba).
Van akinél ez van, van akinél az. Aki elkezdi a másikat köpdösni azért, mert a kutyájával alszik, annak remélem, hogy a párja jobb példát fog mutatni a gyerekeiknek.
Na megyek és behozom a kecskét...
...azután reggel megfejjük az ágyban.
Legalább látják, hogy milyen figyelmes vagyok, mert ágyba vittem a reggelit.
:)
Nem látjátok a különbséget. A kecske, meg a disznó haszonállat, de látok rá esélyt, hogy van olyan elvetemült, aki házikedvencként tartja otthon. Én a kutyát nem azért tartom, hogy ugasson, mikor betörő jön, vagy segítsen vadászni, hanem mint egy lakótárs, házikedvenc. Ezért úgy is bánok vele, mintha a "gyerekem" lenne, szeretgetem, stb.
Ez szerintem nevelés kérdése, én például sajnálom a malacot is, meg a tyúkot is, amit levágnak, meg a hangyát is sajnálom, ha rálépek. Szeretem az állatokat, jó hogy vannak nekem, nem pedig értem.
Szerintem nincs azzal gond, hogyha valaki szereti az állatait és mindent megenged neki, ahogy azzal sincs, hogy valaki nem szívesen alszik kutyával, macskával.
Akkor van gond, hogyha a két fél nem tud kompromisszumot kötni és a pár valamelyik felének ezáltalán az igényei úgymond nincsenek kielégítve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!