A páromat kikészítem, féltem magamtól, mit tegyek?!
Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy kezdjek bele ebbe az egészbe. .. Nos, nem tudom mi bajom, de hogy van valami az biztos. Több mint egy évig mély depresszióba éltem, és felfedezett ő. Akkor is az voltam, csak kicsit , egy egészen icipicit láttam fényt " is. Érdekes érthetetlen lélek vagyok... Tavaly nyáron vettem magamon észre, hogy valamiféle rohamaim vannak. Az érzéseim és a gondolataim megerősödnek és nagyon hirtelen változnak. Egyszer nagyon ideges vagyok, olyankor rendkívül agresszív is, aztán másik pillanatba sírok és féltékenykedek, durcizok, a harmadikba meg majd ki csattanok az örömtől. Akárhogy próbáltam .. nem tudom megállni. Nem tudom magamba fojtani az érzéseket és a szavakat, mert ilyenkor nagyon felerősödnek bennem, mintha a lelkemet valamiféle kis gonosz lény csócsálná. Még csak 1 éve vagyunk együtt, neki is és nekem is ő az első szerelem. Hihetetlenül szeretem, már-már beteges rajongója lettem. Ezért is bánt engem nagyon hogy így viselkedek vele sokszor, mert én nem akarok! -de mégsem tudom megállni./ Most volt egy hónap, hogy teljesen normálisan éreztem magam, az érzéseim nyugodtan pihentek, boldog voltam, átlagos ember lehettem. Azt hittem végre vége a bolondságomnak.. erre ezen a héten megint visszajött. Gyűlölöm magamat. Félek magamtól, mikor közelébe vagyok, nehogy megint bántsam. Elegem van ebből, véget szeretnék már ennek vetni! Borzasztó érzés. Emellett sokszor bekattanok, és minden áron véget akarok vetni az életemnek. Amikor egy gyönyörű életet élhetnék ha nem lenne ez velem. Ennyi idő elteltével nem jöttem rá hogy mitől van ez, és mi csillapítja az érzést, mivel tarthatom magam kordában. Mindenképpen meg szeretnék változni, a párom miatt.2013. márc. 7. 22:14
11/11 anonim válasza:
Ez lehet mániás depresszió. Hangsúlyozom, hogy LEHET, ugyanis ezt a legnehezebb diagnosztizálni. Ne pszichiáterhez menj, ez inkább pszichológus szakterülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!