Ezen sosem fogom túltenni magam? Kikészítem a családomat is.
Féléve megerőszakolt a volt barátom, elég durván elbánt velem meg is vert, megvisel a rendőrségi ügy is.
Az erőszak óta rémálmaim vannak éjszakánként, sokszor felkiabálok és sírok álmomban, ilyenkor berohan hozzám apa vagy a bátyám és vigasztal,ott marad velem estére.
Utána csak akkor tudok elaludni ha ott van mellettem apa vagy a bátyám.
Sajnos ez megviseli pl, a bátyám párkapcsolatát mert a barátnőjének nagyon nem tetszik ,hogy a párja a húgával alszik sokszor, amit meg is értek.
El hiszem.
De ennek az oldalnak pont a névtelenség a lényege, így ki lehet ide írni mert a válaszolok nem tudják ,hogy ki vagyok.
El fog múlni, de nem mostanában. Velem 16 évesen történt meg, majdnem 30 voltam, mire elmúlt az a visszatérő rémálmom...
Az első válaszán ne botránkozz meg, az átlagember olyannyira elutasítja a gondolatot, hogy ez vele, vagy a szeretteivel is bármikor megtörténhet, hogy inkább be sem engedi az elméjébe, kapásból vagy az áldozatot hibáztatja, vagy hazugságnak tartja. Ne hibáztasd szegényt, ő így védekezik a világ brutalitása ellen.
Van értelme pszichológuhoz járni?
Mert nem sok javulást érzek.
A barátnőket sem értem. Mi a fene közük van hozzá? Ez családi dolog.
És igen, mindenképp menj pszichológushoz! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!