Hogy legyek jó gyerek? Úgy érzem, kikészítem a családomat.
4,2-es átlag az nagyon szép eredmény.mi bajod vele?
mondd meg a családodnak,hogy nagyon szereted őket és anyukád meg apukád is boldoggá tenne azzal,ha magukkal is törődnének,egyáltalán nem biztos,hogy rossz lenne,ha együtt lenne valakivel,hiszen nem kell rögtön összeköltözni.és sok helyen van,hogy a nevelőapa sokkal rendesebb,mint a gyerekek édesapja.
Van olyan, amikor valaki annyira szereti a másikat, hogy szinte megfojtja a szeretetével, annyira rátelepszik.
Valami ilyesmi lehet nálatok is. Szerintem nem kell semmit se tenned, nem kell megváltoznod sem. MAradj olyan, mint most. Anyukádnak van szüksége változásra. Olyan vagy neki, mint egy szalmaszál, kétségbeesetten kapaszkodik beléd. Mintha nem dolgozta volna még fel a válását, és mégegy embert, akit szeret, már nem akar elveszíteni. Esetleg nem lehet, hogy még mindig szereti édesapádat? Hiszen ő se keresett más társat, és anyud se. Ez számomra - kívülálló számára - azt jelenti, hogy még nem szakadtak el egymástól érzelmileg.
Talán megoldást jelentene, ha megkérdeznéd anyukádat egy őszinte pillanatában, hogy érez-e még valamit apukád iránt.
Ha minden 16 éves ilyen megfontolt gondolkodású lenne, mint te vagy a világ sokkal jobb hely lenne:)
Mondd el a szüleidnek azt amit itt leírtál és beszéljétek meg, nagyon intelligens és aranyos lánynak tűnsz, a szüleid büszkék lehetnek rád!
Én szorítok neked hogy minden úgy történjen ahogy te szeretned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!