Kisgyerekes anyukák! Ti hogyan oldjátok meg a mindennapokat, hogy minden munkát megcsináljatok és még a férjetekkel is legyen időtök/energiátok foglalkozni?
A gyereket nem akaró férfiak igazán gondoskodhatnának a fogamzásgátlásról. Miért csak egy nőnek kell roncsolnia a szervezetét tablettákkal meg különféle nőgyógyászati szerkentyűket felrakatni?
Szedjenek a férfiak fogamzásgátlót, ha annyira nem akarnak gyereket!
Nem olvastam a kommenteket... szomorú, hogy ilyen lett a férjed! Épp tegnap pánikoltam azon, hogy mennyire nincs időm semmire.
Reggel vittem kölyköt oviba, ilyenkor Apa már dolgozik. Ő hazaér fél 3-ra, berakott egy mosást, hogy ne nekem kelljen. 4-re ment a gyerekért oviba, 3/4 5-kor találkoztunk, elmentünk együtt hárman vásárolni. Hazaérve ő vacsorát csinált én játszottam a kölyökkel, majd én mosogattam, ő kiteregetett, addig kölyök mesét nézett. Most épp játszanak, én itt ülök 10 percig, aztán viszem fürdeni a kicsit, míg Apa is ideül. Gyerkőc fürdik, vacsizunk, lefektetem, és marad kettőnkre is 1-1,5 óra, mert hajnal 3,30-kor Apának csörög a vekker. Tegnap nem volt időm mosogatni, helyette hajat mostam és vasaltam, míg Apa a kölyökkel játszott.
Szóval nehéz, de ha megfelelő társ van hozzá, akkor megy ez is, mint minden más. :)
hát asszonyok! akkor asszem nekem nagyon fel kell kötni az alsóneműt, ha komolyan szülni szeretnék :)
pont én is ettől fosok, h fél évig mosott hulla leszek. bár a páromnál rendesebb férfit nem sokat ismerek a világon, de nála is el fog szakadni a cérna egy idő után, az tuti.
már most mondogatom neki, h bizony a gyerek nem csak egy édesen gügyögő kis illatgombóc lesz, hanem üvölt, fosik, hány, és a lakás is szaladni fog :)
ha nem tetszik neki, akkor úgyis besegít, ha meg elvan a ganéban és a mekis kaján is, akkor no problem :)
Az hogy valaki amikor azt hiszi megszerezte a másikat probálja kihasználni nem nemtől függ hanem személyiségtől.
Én erre egyetlen megoldást látok: akkor kell mindent megtenni a másikért amikor még nincs gyerek. S ha válaszul ő is mindent megtesz értünk akkor jöhet a közösebb jövő.
Ha pedig az a válasza hogy miután nyeregben érzi magát visszaél a helyzettel, akkor szerezzünk be kotont amig meg nem találjuk meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!