Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugy érzem már nem szeret a...

Ugy érzem már nem szeret a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idégn augusztus 18-án lesz egy éve, hogy összeházasodtunk. Született egy kislányunk is 5 hónapos. Ugy éreztem én vagyok a világ legboldogabb embere, mig egyik napról a másikra a férjem furán kezdett viselkedni. Ejár itthonról(holott nem volt rá jellemző), a telefonjábol a listákat, üzeneteket, törli.

Napi 3 szor szeretkeztünk, most már talán egy héten egyszer vagy kétszer. Gyakran kaptam tőle virágot, most már azt sem. Mindig felhivott hogy mi uság itthon, vagy smst irt, és a végén hozátette hogy szeret. Most már se nem ir se nem hiv és nem mondja hogy szeret. Ha kérdezem mi bántja vagy kitér a kérdés elől, vagy nem válaszol. Egyszerüen beszélni sem lehet vele. Ha felönt a garatra egy kicsit, akkor azt mondja hogy nem akar elvesziteni. De szerintem ez csak duma. Érzem,hogy már nem szeret. Mit tegyek?

2009. szept. 12. 13:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves másik oldal!

Egyáltalán nem gondoltam hogy 60 éves koromig olyan lesz minden mint kezdetben, de azért durtva hogy még nem vagyunk egy éves házasok sem és ezt teszi. Egyébébként a szülés után sem volt probléma közöttünk, ezek a problémák másfél hónapja kezdődtek............

2009. szept. 13. 07:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "másik oldal"!

Tényleg nem gondolhatja senki, hogy egy kapcsolat 60 éves korunkban is olyan lesz, mint volt 20 évesen. Mert az furcsa és kicsit talán természetellenes is volna. Minden kornak megvannak a maga jellegzetes viselkedés- és életformái. (Ami elfogadott a fiatal felnőttnél, visszatetsző lehet egy idős embernél.)

Csakhogy nem törvényszerű, hogy 40 év múlva rosszabb lesz egy házasság, párkapcsolat! (Kivéve, ha erre vagyunk bellítódva.) Az idő múlásával valamennyien formálódunk, érünk, változunk. Ha mindeközben fontos a másik, szeretjük őt, akkor a kapcsolatotunkat is ápoljuk, nem hagyjuk ellaposodni, kihűlni, unalomba fulladni.

És így talán öreg korunkra se maradunk magányosak, megkeseredett, cinikus vénemberek, mert lesz mellettünk valaki, aki biztos támaszt jelent, akivel félszavakból is értjük egymást, egyszóval megszépíti nekünk a mindennapokat.

:)

2009. szept. 13. 10:56
 13/15 anonim ***** válasza:
76%
Járj utána a dolognak, mert így csak őrlődni fogsz!
2009. szept. 13. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a házasság kissé el lett kapkodva. Beszélj a hapsiddal, hogy lehetne szépen lezárni, addig amíg nem mérgesedik el köztetek a viszony. Ha fontos neki a kapcsolat, akkor úgyis tesz róla, hogy ne kelljen lezárni, ha meg nem, akkor meg tudjátok szépen beszélni. Ha kamuzik, nem lehet vele normálisan beszélni, akkor pedig zárd le te a dolgot, a kicsinek is szar, ha ezt sokáig így húzzátok.
2009. szept. 14. 13:29
 15/15 anonim válasza:
Mi történt veletek?
2021. okt. 7. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!