Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugy érzem már nem szeret a...

Ugy érzem már nem szeret a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idégn augusztus 18-án lesz egy éve, hogy összeházasodtunk. Született egy kislányunk is 5 hónapos. Ugy éreztem én vagyok a világ legboldogabb embere, mig egyik napról a másikra a férjem furán kezdett viselkedni. Ejár itthonról(holott nem volt rá jellemző), a telefonjábol a listákat, üzeneteket, törli.

Napi 3 szor szeretkeztünk, most már talán egy héten egyszer vagy kétszer. Gyakran kaptam tőle virágot, most már azt sem. Mindig felhivott hogy mi uság itthon, vagy smst irt, és a végén hozátette hogy szeret. Most már se nem ir se nem hiv és nem mondja hogy szeret. Ha kérdezem mi bántja vagy kitér a kérdés elől, vagy nem válaszol. Egyszerüen beszélni sem lehet vele. Ha felönt a garatra egy kicsit, akkor azt mondja hogy nem akar elvesziteni. De szerintem ez csak duma. Érzem,hogy már nem szeret. Mit tegyek?

2009. szept. 12. 13:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet. Pl.:

-Úgy érzi, a baba miatt háttérbe szorult, és emiatt sértődött, duzzog, máshol keres szórakozást (haverok).

-Mivel csökkent a figyelmességek, a szexuális együttlétetek száma, nem zárható ki a félrelépés sem:(

Próbáld meg kideríteni a valódi okot, ültesd le, amikor a kicsire vigyáz mondjuk a nagyi. El is mehettek kettesben valahova, hogy kénytelen legyen rád figyelni, meghallgatni az észrevételeidet.

2009. szept. 12. 13:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen ülj le vele és mond ezt el neki (amikor előtte nem ivott), ahogyan ide leírtad nekünk! Ezt meg kell beszélnetek, főleg, hogy már egy kicsi lányért is felelősök vagytok, nem csak magatokért!

Mi hetente 1x, esetleg 2x szeretkezünk mostanában (kb. napi program volt), de ettől még tudom, hogy szeret a férjem.

Virág: már ott a pici, nem kis anyagi kiadás őt felnevelni, vagy simán telne a virágra?

Ja, és az sms-eit az én férjem is törli, mondjuk ő mindig is törölte.

Mindenképpen próbálj meg vele beszélni!

2009. szept. 12. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
88%

Mi lenne, ha ezeket Neki mondanád el? Így ahogy nekünk, egy az egyben.

Egyébként a telefonból kitörlés elég gyanus, bár én már azt sem értem, hogy kerül a Te kezedbe az Ő telefonja????

De mindegy, Te dolgod. Lényeg, hogy nem lehet, hogy van valakije? Ezért szégyelli is magát, és végül is szeret, ezért mondja olyankor, hogy nem akar elveszíteni. De nem akarok bogarat ültetni a füledbe.

Csak beszélj vele!

4/15 anonim ***** válasza:
76%
Itt tuti nő van a dologban. Azt nem mondom, hogy megcsalt, de hogy azon az úton jár, az több, mint valószínű. Tapasztalat:-(
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Vigyázz!!! Nálunk ugyanez történt 3,5 éve .Most válunk. Féltékeny volt a picire, meg arra hogy megoszlott a figyelem. Sajnos későn vettem észre a jeleket. Benőzött. De soha nem mondta hogy elhagy csak alattomosan művelte a gaz dolgait. A válást én kezdeményeztem, mert minek legyek olyan mellett akinek nem vagyok(vagyunk) fontos. Ha más kellett neki vegye vigye én kiszálltam.

Ha meg akarod menteni a dolgot nagyon sietned kell mert ha belépett egy harmadik akkor már sajnos menthetetlen! Sok sikert!

2009. szept. 12. 14:07
 6/15 anonim ***** válasza:
16%

Azt gondoltad 60 éves korodik olyan lesz mint a kezdetben? Ha már elvett, akkor nem kell virágot vinnie, szerelmes üzenetet küldenie, az "üzlet" már nyélbe van ütve. Azt meg te sem gondoltad komolyan, hogy a terhesség után is úgy fog kívánni mint előtte.

Azért jár el, mert már sok a családból, és ki kell kapcsolódnia.

Úgy gondolom tolerálnod kell.

by: másik oldal

2009. szept. 12. 14:51
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezd meg tőle! Szerintem szeret, csak most más szakasz van az életetekben. Talán úgy mutatja ki, hogy dolgozik értetek. Miért fél, hogy elveszít? Ezt tudd meg!!

Talán te se vagy olyan, nem öltözöl fel kacéran, nem hívod randira, nem enyelegsz vele, nem?? Nem reagálsz minden rezdülésre.Nem változtál te is az első hónapokhoz képest?

2009. szept. 12. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

A terhesség után még jobban is kívánhat, mint előtte, ezt nem is értettem. De hát mennyi volt atelefonszámla akkor? Most fontosabb dolgokra kell! És hogy szertekeznétek neponta??3-szor, nincs is annyi lehetőség. Én is törlöm atelefonom, pedig előtte őrizgettem az sms-eit hónapokig. Csak most nyugodtabb(és mélyebb) szakaszba ért a kapcsolatunk. Nincs szerelmes sms, a hülye lényegtelen sms-ekkel meg utálom, ha tele e telóm.

Tölts vele kettesben egy kis időt, kényeztesd, lobbantsd fel a szerelmét!

44/N

2009. szept. 12. 14:59
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Kedves "másik oldal" - és a nő mit csináljon, ha neki is elege van a "családból" és barátokra, kikapcsolódásra vágyik? Neki ezt ki tolerálja, mondd már meg? Ja hogy csak a férfiaknak jár. Oké, vettük a lapot. Még szerencse, hogy vannak normális férfiak is, meg egyenrangú kapcsolatok...

KÉrdező! A részeg férfi undorító, az igaz, de van egy olyan előnye, hogy bármit ki lehet szedni belőle! Kérdezgesd, amikor részeg, még akár adj is neki többet inni, csak szépen kérdezgesd, hagyd beszélni, úgy el fog mondani mindent, mint a vízfolyás! Hallgass rám, úgy el fog mondani mindent, mint a kisangyal! Tapasztalat... Sajnos vagy nem sajnos, de tény. Józanon cseszheted, ha nem akar, úgyse mond semmit! JObbak az esélyeid, ha részegen kifaggatod.

28/n

2009. szept. 12. 15:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Ma este is kapott egy telefont, állitólag a haverja hivata. Azt mondtam félóra és jön. ennek már másfél órája................
2009. szept. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!