Miért nem hajlandóak nekem szénsavmentes vizet venni?
Azért az ország számos pontján eléggé ihatatlan a csapvíz... Mondjuk ami ásványvizet ittam, azok sem álltak a helyzet magaslatán, csak az egyik legdrágább.
Azért költöztem olyan helyre, ahol iható a víz. Nem akarok özön műanyagot termelni feleslegesen, épp elég a hulladék anélkül is...
De a nem túl jó csapvíz is megiható teának vagy levesnek. Teát biztos inkább vennének... Csak egy tipp. Én azt csináltam, amikor kissé rossz volt a csapvíz.
30 évig ittam otthon a cspvizet, és semmi gondom nem volt.
Aztán külföldre költöztem pár éve, és azóta, mikor félévente hazamegyek 2 hétre, bizony ásványvizet veszek, mert már érzem az igazi ízét a cspviznek.
Olyen fémes és "üres".
Nem értem miért pontoztátok le a 3-ast, teljesen igaza van:D
Pl Kecskemét és környéke szerintetek melyik rétegből veszi az ivóvizet (csapvizet)? Csak nem abból, amiből a Szentkirályi ásványvizet is szivattyúzzák? De bizony ám:D A csapvíznek pedig köbmétere 725 Ft itt Kecskeméten, a Szentkirályinak meg 100 Ft literje a boltban. Ügyes, mondhatom:D
Szóval én sem vennék szénsavmentes vizet kartonszámra, igyál csak szépen csapvizet, Kérdező.
A másik, hogy sokak szerint sok helyen rossz ízű a csapvíz. Na ne szórakozzatok már:D Sok helyen jártam már, de érdekes semmi problémám nem volt ilyenből. Csak mostanság ez a "sikk", hogy jaj de szar a csapvíz.
7
Ez nem "sikkesség" kérdése. Valóban nem ugyanolyan mindenhol a víz íze. Én is sok helyen megiszom, de az albérletben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!