Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik csupán gyereknemzés céljából hajlandóak odaadni magukat a partnerüknek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 17:48
2/24 rémuralom válasza:
Valamelyik radikális keresztény szekta tagjáról van szó? (nazarénusok pl.)
3/24 anonim válasza:
Ezek nem nők, csak elhülyített(uszított) feminista globalizáció rabszolgák.
4/24 anonim válasza:
Ismerek ilyet, de ő nem kívánja a szexet, csak gyereket szeretne. Mondtam menjen orvoshoz, de neki így jó. A férje még nem tudja, itt nagy pofára esés lesz, nem is tudom, hogy álcázta magát a nő.
5/24 anonim válasza:
Azért nem mind1 hogy, miért teszi. Ha azért mert a férjétől nem lehet gyerek, ezért köteles mással kefélni ha gyereket akarnak.
19/F
6/24 anonim válasza:
Hát a krisnások elvileg így csinálják :) Na most, ha nekik ez így jó, akkor nekem nem fáj :)
De azért egy házasságba (most tekintsünk el a vallásosaktól) beletartozik a házasélet is, nem véletlenül hívják így.
7/24 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel. Ha nekik így jó, akkor csinálják. még mindig jobb, mintha ótvaros ribancok lennének, nem?
A szexualítása mindenkinek a magánügye
8/24 anonim válasza:
No de a férjed elől eltitkolni, hogy sosem fogsz vele szexelni, mert nem is kívánod...? Ez azért elég dúúúrvva!
9/24 anonim válasza:
a durva rövid u -.-
mondtam: nem érdekel!
10/24 anonim válasza:
semmi, akkor tovább állok és keresek egy normális nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!