Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfeledkezett a névnapomról....

Megfeledkezett a névnapomról. Az exét viszont felköszöntötte. Jelent ez valami rosszat? 19/L

Figyelt kérdés

Az exe és én 1 napon tartjuk a névnapunkat (ma!)

Délután együtt voltunk, az én fülem hallatára hívta fel az exét, és felköszöntötte. Engem nem. Csak szombaton találkozunk legközelebb. :(

2009. szept. 10. 19:00
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Kár, hogy nem lottózom. Lemondta a randit.

Ha végre ráér, szakítani fogok vele, az biztos.

2009. szept. 12. 08:06
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora bunkót..

Én nem várnék a találkozóig.

Írnék 1 sms-t,hogy ennyi volt!

Sajnálom,hogy így történt.

2009. szept. 12. 09:10
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne sajnáld ezt a gerinctelen embert...Eleve nincsen neki szája, hogy csak sms-ben társalog veled? Már akkor Rád kellett volna csörögnie, amikor szóbahoztad, hogy nem köszöntött fel. Most már én is úgy látom, hogy nem szeret Téged, pedig az elején még próbáltam mentegetni. Felejtsd el, ez nem tévedés volt és nem egyszerű figyelmetlenség. A randi lemondásáról lekéstél, de a szakítást ne hagyd hogy Ő kezdeményezze. Nehogy már ezek után még Ő dobjon Téged. Előzd meg és küldd el a francba.
2009. szept. 13. 19:29
 34/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap szakítottam vele! Ma már egy másik lánnyal volt, kézen fogva. Azt hittem az exével, de nem.

2009. szept. 14. 15:35
 35/35 anonim ***** válasza:
Na ez aztán sztori. Pedig azt hittem, a férjemen nem lehet túltenni bunkóságban.
2010. dec. 3. 09:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!