Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfeledkezett a névnapomról....

Megfeledkezett a névnapomról. Az exét viszont felköszöntötte. Jelent ez valami rosszat? 19/L

Figyelt kérdés

Az exe és én 1 napon tartjuk a névnapunkat (ma!)

Délután együtt voltunk, az én fülem hallatára hívta fel az exét, és felköszöntötte. Engem nem. Csak szombaton találkozunk legközelebb. :(

2009. szept. 10. 19:00
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el azt a pasit!
2009. szept. 11. 08:31
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után szerintem ne érj rá szombaton, de "felejtsd el" ezt közölni is vele.

Az eseted azért nagyon durva, mert az exet is ugyanúgy hívják. Nekem is elfelejtette egyszer a névnapomat (az első közöset) a párom, de senkit nem hívtak a családjában úgy. Enyhítő körülmény. Nálatok ez sincs. Én biztosan visszavágnék a fentivel, és ha nem esik jól neki, akkor legalább tanul(hat) belőle.

2009. szept. 11. 13:37
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

A párod nagyon figyelmetlen veled, tényleg nem ezt érdemled!

Azóta tudtatok beszélni? Mit mondott?

2009. szept. 11. 14:00
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hú,hát nem ilyen fejleményekre vártam :(

Sajnállak.De remélem majd meg tudjátok beszélni,az én párom a szülinapom felejtette el,csak este jött rá,amikor meglátta az ismerősöktől kapott bonbont..szegénykém elpityeredett,nagyon maga alatt volt napokig,pedig rögtön pótolta a "hibát".Azóta is sokat hallom,hogy lehetett ilyen "barom".Pedig csak értünk dolgozott,hajnaltól késő estig....

Remélem majd nálatok is minden rendben lesz.Szorítok neked.Bocs,hogy leírtam az én kis esetemet.

Egyik előző voltam..

2009. szept. 11. 16:12
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát biztos,hogy neked erre az emberre van szükséged?
2009. szept. 11. 16:15
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

Helló!Mizu?Van valami fejlemény?

Kimagyarázta magát?Vagy azóta is ki van kapcsolva?

Am sajnálom tudom milyen sz@rul tud esni ez!

2009. szept. 11. 16:43
 27/35 A kérdező kommentje:

Délután küldött 1 sms-t: "Boldog Névnapot!"

Nem válaszoltam neki, azóta ő sem keresett. Úgy beszéltük meg, hogy holnap délelőtt 10kor találkozunk, 9:55kor írok neki sms-t, hogy nem érek rá. Vagy 10:05kor.

Bár szerintem ő fogja lemondani.

2009. szept. 11. 17:47
 28/35 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett a fejlemény, remélem valami meglepi buli. :)
2009. szept. 11. 20:11
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól fogod tenni. Ebből a megnyílvánulásaiból lehet leszűrni hogy csak pótlásnak kellesz.

Én az egyik válaszoló "ellen" vagyok, én remélem hogy nem békülsz ki egy ilyen emberrel aki játszik VELED. Te is játszál egy kicsit vele, pl amit írtál, dobjál 1 sms-t bocs nem érek rá:D:D:D:D:D Sok sikert! Ügyes legyél:) 22/L

2009. szept. 11. 21:50
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Én elmennék a találkozóra.

Megbeszélném 1 barátnőmmel hogy kb.:1/2 óra múlva hívjon fel,és ha a srác ott is bunkó eljátszanám,hogy most rohannom kell,mert van fontosabb dolgom akadt.Kíváncsi lennék mit reagál ezek után.

2009. szept. 12. 07:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!