Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megfeledkezett a névnapomról....

Megfeledkezett a névnapomról. Az exét viszont felköszöntötte. Jelent ez valami rosszat? 19/L

Figyelt kérdés

Az exe és én 1 napon tartjuk a névnapunkat (ma!)

Délután együtt voltunk, az én fülem hallatára hívta fel az exét, és felköszöntötte. Engem nem. Csak szombaton találkozunk legközelebb. :(

2009. szept. 10. 19:00
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
100%
Úgy látszik kiváncsi volt hogy féltékeny leszel-e....holnap majd a kezedben tartod a jegyed Hawaii-ra :D
2009. szept. 10. 19:26
 12/35 anonim ***** válasza:
83%

Ajaj!Ez komoly?

Az pasid eleve minek hívogatja az exét?????Pláne előtted?Sztem még nincs lezárva a kettőjük kapcsolata!Ha lehetőségük lesz rá újra kezdik!Sajnálom,hogy ezt írom de velem is ez volt:(Egyre kevesebbet foglalkozott velem.Nekem a szülinapomat felejtette el mert az exének segített költözködni.

Egy hét múlva rájuk nyitottam meg akartam lepni a párom de én lepődtem meg!:(:(:(

Remélem te nem így jársz.

2009. szept. 10. 19:27
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Még ne írd le, tényleg készülhet valami meglepetéssel. Nemsokára kiderül. Viszont ha elfelejtkezett róla, akkor egyszerre ostoba és bunkó is. Sajnos ez elég rosszat jelent. Gondolj bele, hamarabb jut eszébe az exe, mint te? Súlyos kategória.
2009. szept. 10. 19:43
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű.Az a kapcsolat nincs lezárva.
2009. szept. 10. 19:48
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Hú,hát én csak remélem,hogy tényleg tartogat valami meglepit.

Ha nem akkor én komolyan elbeszélgetnék vele a kapcsolatunkról.Mert az elég durva,hogy az exét felköszönti téged pedig nem.

Majd írd meg a fejleményeket.

2009. szept. 10. 20:50
 16/35 A kérdező kommentje:

felhívtam a páromat, megkérdeztem mi újság, beszélgessünk. Beszéltünk 19 percet (vez.telefonon) de elfeledkezett arról hogy mi van. Céloztam rá, hogy jöjjön velem ruhát venni, mert a névnapi pénzemet ruhára költöm. Nem vette a lapot.

Nem hiszem, hogy az ex szeretni, hisz akkor miért hagyta el? A csajnak van barátja, ő sem szeretne semmit a barátomtól. :S

2009. szept. 10. 20:53
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami beceneved? De komolyan. Én állandóan elfelejtem, hogy a barátnőm (lány vagyok)Ilona, mert csak a becenevén gondolok rá. Így mire végigköszöntöm az Ilonákat, róla mindig elfelejtkezem.

Nekem úgy tűnik, a párod nem is fogta fel, hogy egyszerre van a névnapotok. És az mondjuk nem baj, ha Téged nem mos össze a fejében a régivel. Lehet, hogy annyira külön vagy a gondolataiban - jó értelemben -, hogy eszébe nem jut hogy Téged is úgy hívhatnak. Na ez a mentegetés elég hülyén jött ki. Csak ehhez ha szándékosságot feltételezünk, akkora bunkóság kell, hogy nem nagyon tudom elképzelni. Persze ha a tudatalattijában még mindig Ő az első...

Egy megoldás van, rá kell kérdezned. Szembesítsd azzal, amit csinált, szerintem le fog esni az álla.

Tényleg beszélj vele. Mondja meg, miért csinálta. Utána tovább lehet gondolkozni.

2009. szept. 10. 22:24
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Nektek ugyanaz a nevetek? Mert akkor lehetetlen lenne elfelejteni, hogy neked is akkor van. Lehet, hogy tényleg tervez valamit neked. Reméljük.
2009. szept. 10. 22:30
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

De a barátód attól még mindig szeretheti.

Szakitott anno velem az exem, szüleinek bemutatta az új bnőt és az én nevemet mondta az exem. Egyértelmű volt hogy nem felejtett el, pedig a gyerek szakitott velem. Pár hetet voltak együtt.

A másik, ha bulival készül attól még nem mondhatja neked az exe elött hogy boldog névnapot vagy mi?!

Egyáltalán mi a sz*rnak tartja a kapcsolatot az exével.?

Hagyd a fenébe ezt a gyökeret. Tök egyértelmű hogy szereti az exét, és még nincs rajta túl, te csak egy pótlás vagy búfelejtő. Tudom szörnyű ezeket olvasni, de őszinte. Ne légy buta, vannak normális férfiak, akik megbecsülnek nem játszanak veled, kihasználnak. Ilyen nagyon kevés van. De szurkolok neked, hogy sikerüljön. 22/L

2009. szept. 10. 22:38
 20/35 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

6kor jött egy sms a barátomtól: "Jó reggelt kincsem. Nagyon szeretlek"

Válaszoltam neki: "Aha, persze. Köszi hogy felköszöntöttél a névnapomon (tudod, TEGNAP VOLT)."

7kor hívtam, ki van kapcsolva. És nem azért mert lemerült...

:S :( Egész este bőgtem, most is sírok :(

Nem érdemlem ezt meg :( :(

2009. szept. 11. 07:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!