Mit tegyek? Már nem bírom.
Anyum élettársa állandóan részegeskedik.Sokszor jár haza full részegen és későn.Mondjuk van,hogy korábban hazaér,de attól még részeg.Helyzeten nem változtat.
Mikor józan semmi baj nincs vele,de ilyenkor egyszerűen nem lehet elviselni.Szövegel,szidja anyumat,meg ordibál néha....veszekednek.Persze anyum mindenben a hibás.
Na most az lenne a kérdés,hogy bemenjek-e a kocsmákba és jól leteremteni a pultosokat,meg az ott lévő ivótársait,akik buzdítják arra,hogy na még egy kör..meg anyumról dumálnak olyan dolgokat,amik egyáltalán nem igazak.
Használna valamit??????
Mindig olyan ideg van bennem.Rá én nem tudok hatni.
Ki tenni a lakásból nem tudom.Természetesen anyumra se hallgat.
10es...
nem mondtam hogy miket mondanak anyumról,de egyáltalán nem olyat amit esetleg feltételezel.Mellesleg, ne anyumat minősítsd már,mikor nem ő az alkoholista.......
Meg mi az hogy egy ilyen nőből???????
Mégis MILYEN?????
Azt se tudod,hogy milyen volt előtte az életünk,meg alapból milyen.
Kérdeztem egy dolgot,hogy mit tehetnék.
Ne az anyámat kezd el szidni. Hogy kitudja milyen.
Milyen milyen.... számomra a legjobb anya,azt leszámítva,hogy még mindig tűri ezt az állapotot!
Szia! Tényleg csak anyukád tud lépni. És igazuk van azoknak, akik szerint el kéne küldenie.
Én is végigcsináltam ezt a volt élettársammal, aki józanon normális volt, csak hát egyre ritkábban volt józan...
A kocsmárossal meg nem érdemes elbeszélgetni. Mocskos egy társaság, utána kipofáznak téged is, rajtad röhögnek- kell ez neked?
Beszélj anyukáddal!
Nekem a rendőrök anno azt mondták, h csomagoljam össze a cuccát, rakjam ki a kapun kívül, utána már nincs joga bejönni!
Természetesen nem a pénz miatt.
Érzelmek.Főleg hogy apa már nincs.
Azért nem jelenteném fel azzal hogy pedofil..mikor nem az.
Köszönöm szépen a válaszokat!
15! Neked főleg!!! :)
Az előző válaszok is jók
Még van egy határozottabb mód.
Azt kell mondanod anyádnak hogy vagy ő, vagy én és válaszon
Igaz ez egy picit zsarolás de működhet, azért mert igy már látja hogy nem birod már elviselni és ezért képes vagy otthagyni őt is az alkesz társa miatt
Nálunkugyanez volt. Addig fajultak a dolgok mígnem egyik este megverte aynámat. Akkor elment, nem akartuk visszaengednia a lakásba, de ordibált, rugdosta az ajtót, dfenyegetett, rendőrt hívtunk...
Anyum persze megbocsátotta neki és aztán tovább élt velünk (neem szörnyű volt mega tesómnak, de anyám ezeket persze nem foga fel, neki fontosabb volt a pasas, mint a saját gyerekei). Később megismétlődtek a dolgok (rendőri segítséggel szabadultunk meg tőle), aztán elköltöztünk a fickó nélkül. De anyámnak nem tudom elfelejteni, hogy miket tett. Mert ha akkor leállítja az ivászatot, mikor még hallgatott volna rá az a szemét, akkor most nem lennék lelkileg "beteg" és talán anyámmal is jobb lennne a kapcsolatom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!