Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar szeretkezni a...

Miért nem akar szeretkezni a férjem?

Figyelt kérdés
BOCSI HA HOSSZÚ LESZ! Párommal 3éve vagyunk együtt, az elején minden passzolt, naponta együtt voltunk,állandóan rám mászott. De szinte egy éve mindég én közeledtem hozzá, eleinte nem utasított vissza, de most már sűrűn leráz.Mindig fáradt, vagy nyűgös, amikor egyik sem, akkor meg tévét néz. Már elmondtam neki h ez mennyire rossz nekem,és kérdeztem velem van -e baja, de azt mondta h nem..Nem is akar erről beszélni, mindég azt mondja hagyjam már békén ezzel, mert neki semmi baja nincs velem. Heteken keresztül nem ér hozzám,mindig van valami kifogás. Napok óta nem beszélek vele nagyon. Azt hiszem tönkre ment a kapcsolatunk :( Lassan már nekem sincs kedvem hozzá, nem is értem h bírom ki a közelsége nélkül. Mondtam neki h dobjuk fel valamivel a szexet, de nem akarja. Ő 34éves, én 23. Mit csináljak? Úgy érzem h vége köztünk mindennek, mert ő nem hajlandó megváltoztatni ezt az egészet, és én egyedül kevés vagyok hozzá.:(
2013. febr. 23. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak azóta a dolgaitok? Én nem írtam még ide,mert most láttam a kérdésed.
2013. márc. 15. 17:02
 62/68 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, leültettem és elmondtam ha nem változik, akkor vége, mert testi érintés nélkül nem megy. Azt mondta sok a gond, stresszel mindig valamin. Ez igaz, mert látszik is rajta.Azt mondta boldog akar velem lenni. Köszönöm az érdeklődést.
2013. márc. 16. 17:29
 63/68 anonim ***** válasza:
5%

Azért egy 34 éves férfitól napi szexet kívánni...

Na itt jönnek ki a korkülönbség hátrányai, te csitri nagy szexuális éhséggel, ő érett férfi, már nem akkora szexuális éhséggel.

Azért érdekes hogy a kapcsolatotok milyenségének mértéke a szex...

Azért vannak más dolgok is, és még a napi munka, egyéb körülményekről nem is beszéltünk, lehet hogy agyon dolgozza magát, és tényleg fáradt, lehet hogy tavaszi fáradság tört ki rajta (hozzá teszem mi a párommal is mostanság elég fáradékonyak vagyunk!) Lehet hogy történt valami a munkahelyén, lehet hogy rájött hogy neked csak a szexre kell Ő, vagy stb.

2013. ápr. 26. 10:53
 64/68 anonim ***** válasza:
63%
az én férjem is ennyi és minden napa akarná :) én meg idősebb vagyok és én is,plusz van 3 gyerekünk. ez nem korfüggő. ez érzelemfüggő. mármint a vágy. a többi meg h a helyzet adott-e,és nem vagyunk-e fáradtak.
2013. ápr. 26. 12:08
 65/68 anonim ***** válasza:

Az én férjem is jó, ha 2 hónapban 1x szeretkezne.

Az a baj, hogy én sem kívánom őt magát, csak a szeretkezést. De azt nagyon. Mit tegyünk?

2015. márc. 4. 12:16
 66/68 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztam, mert van, hogy megkívánom, de merek lépni, s ha igen, vagyis próbálnék, azt mondja, hogy fáradt. Közben, mikor felhoztam, hogy úgy érzem nem szeret és nem kíván, azt mondta, hogy jobban szeret, mint bármikor eddig. Szépnek tart, s szerinte fiatalodom. Akkor mi lehet a baj?
2015. márc. 4. 12:21
 67/68 anonim ***** válasza:

Kérdező, csak most olvastam a kérdést, de érdekel mi lett veletek!

Sikerült megbeszélni a problémát?

2017. jan. 26. 08:58
 68/68 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló problémákkal küzdök, így találtam ezt a kérdést, végig olvastam... Mi lett veletek???

2018. máj. 10. 07:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!