Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar szeretkezni a...

Miért nem akar szeretkezni a férjem?

Figyelt kérdés
BOCSI HA HOSSZÚ LESZ! Párommal 3éve vagyunk együtt, az elején minden passzolt, naponta együtt voltunk,állandóan rám mászott. De szinte egy éve mindég én közeledtem hozzá, eleinte nem utasított vissza, de most már sűrűn leráz.Mindig fáradt, vagy nyűgös, amikor egyik sem, akkor meg tévét néz. Már elmondtam neki h ez mennyire rossz nekem,és kérdeztem velem van -e baja, de azt mondta h nem..Nem is akar erről beszélni, mindég azt mondja hagyjam már békén ezzel, mert neki semmi baja nincs velem. Heteken keresztül nem ér hozzám,mindig van valami kifogás. Napok óta nem beszélek vele nagyon. Azt hiszem tönkre ment a kapcsolatunk :( Lassan már nekem sincs kedvem hozzá, nem is értem h bírom ki a közelsége nélkül. Mondtam neki h dobjuk fel valamivel a szexet, de nem akarja. Ő 34éves, én 23. Mit csináljak? Úgy érzem h vége köztünk mindennek, mert ő nem hajlandó megváltoztatni ezt az egészet, és én egyedül kevés vagyok hozzá.:(
2013. febr. 23. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
27%
Jókor jut eszedbe,hogy gyereked is van... :-D Ha nem árulsz el részleteket csak nagysokára,mégis milyen válaszokat vársz? Ugye nem most találod ki a sztorid? :-)
2013. febr. 23. 18:45
 42/68 anonim ***** válasza:
92%
Hasonló a helyzet nálunk. Én 28, a férjem 30 éves. Soha nem voltunk nagyétkűek szex terén, na de azért a heti 1x megvolt. Az utóbbi években pedig egyre kevesebb és kevesebb. Most ott nartunk, hogy 5 hete nem volt semmi, de előtte például 8 hónapig!!! Ő egyáltalán nem is kezdeményez...ha meg én teszem, akkor is keres valami kifogást. Megcsalni 1000%, hogy nem csal meg...sőt, nem is híztam, semmi nem változott a külsőmön az elmúlt 8 év alatt mióta együtt vagyunk..tehát ez sem lehet probléma. Azt vettem észre, hogy ahpgy telik az idő, egyre kevesebb és kevesebb a szex...sőőőt, a hajlandóság is rá. Van olyan, hogy csak úgy elkapnám. Csak őt. Én. És azt sem akarja.... Pedig szeret.... Na ez most ilyenkor mi??
2013. febr. 24. 08:12
 43/68 A kérdező kommentje:
Tegnap este masszírozott, amikor befejezte, akkor elkezdett tévézni,pedig máskor utána mindég rámászott.. :( Reménytelen ez szerintem. Már ott vagyunk, h nem nagyon beszélünk,külön is alszom tőle. Nem tudok így kedves,aranyos lenni miután hetekig nem ér hozzám. Bár most találnám ki a sztorit, de nem. Azt hittem h a gyereknek nincs köze ahhoz h nem szexel velem, hisz nem tegnap szültem, jó alakom van. De mondjuk a terhesség alatt sem akart nagyon semmit.
2013. febr. 24. 09:13
 44/68 anonim ***** válasza:
88%

Akkor mégis csak releváns lehet a gyerek a történetben, nem gondolod?

Miért tagadod ennyire, hogy ezért nincs szex köztetek?

2013. febr. 24. 10:13
 45/68 anonim ***** válasza:
43%

Akkor nagyon egyszerű a magyarázat!

Ha csak 3 éve vagytok együtt és már van is egy 1 éves gyereketek, egyszerűen rájött a férjed, hogy nem a számára megfelelő nőt sikerült felcsinálnia...

De ha a terhesség alatt sem volt szex, már akkor leesett neki, hogy nem jó döntést hozott!

2013. febr. 24. 10:17
 46/68 A kérdező kommentje:
Nem akarom tagadni, csak sztem hülyeség, mert más is szült,mégís kívánja a férje akár +10kg-mal is. :( de nálunk ez katasztrófa. És ez miatt szépen tönkre ment a kapcsolat. Volt olyan h heti egyszer voltunk együtt, de már annyiszor sem.
2013. febr. 24. 10:20
 47/68 anonim ***** válasza:
12%
nme hülyeség,vedd figyelembe ezt is. és ez nem attól függ h h nézel ki szülés után. most már anya vagy, a férjed nem tudja benned a nőt látni,és nem tudja ezt h mondja el. az h terhesen nem akart szexelni sztem normális,az nem előjele semminek. kérdezz rá erre. ha ez a goind ezen lehet segiteni talán. gyerek külön szobában van? éjjel alszik? tudnátok nyugodtan szerelmeskedni? ez is fontos lehet,lehet h ezek is zavarják,és lehet h nem is tudatos h mi a baja csak azt érzi h nem vágyik rád
2013. febr. 24. 10:33
 48/68 anonim ***** válasza:
12%

ja és néha tényleg add le a gyereket és változz át szexdémonná. lehet megváltozna ha arra jönne haza h ketten vaygtok és te egy szál tűsarkúban várod/vagy iskoláslánykan öltözve,akármi,amiről tudod h fantáziál/ lehet elsőre nem sül el jól teljesen a dolog de ha ez rendszeresen megvan,átállhat a gondolkodása

nlcafe-n vannak szakértők akiktől kérdezhetsz,hátha van ötletük. de egy párterapeutához is elmehetsz tanácsért

2013. febr. 24. 10:36
 49/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaid.A gyerek az első naptól fogva külön szobában van, egész éjszaka alszik.Kérdeztem ezt tőle, de azt mondta nem zavarja egyáltalán h anya lettem. Kérdeztem azt is változtassunk -e valamin?Azt mondta minden tökéletes. Igazából vannak olyan időszakok, amikor sűrűn rám mászik, de már két hónapja igencsak gyér a nemi életünk. Ma kérdeztem tőle megint, h mért nem akar többször,azt mondta h unalmas h mindig ezzel nyaggatom. Már mindenfélét megpróbáltam, és ha bevetem magam nagyon,akkor van szex,de ezzel az a baj,h utánna megint hetekig semmi. És nem tudom hogyan szoktassam vissza a szexhez,mert terhesség előtt majdnem mindennapos volt az aktus. Bocsi h hosszú lett.
2013. febr. 24. 16:51
 50/68 anonim ***** válasza:
38%

Sajnálom ami nálatok van. Az a szomorú, hogy neki mintha ez nem lenne probléma. Pedig ez nem egy normális állapot.

Én valószínűleg számba venném a lehetőségeket. Először, megértetném vele, hogy ez egy súlyos probléma a kapcsolatotokban. Megkérdezném, hogy szeretné-e folytatni ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy tulajdonképpen ő ezt szeretné befejezni, de nincs bátorsága kimondani. Párterápia. Szerető. Ha nagyon szar vele, és el tudod magatokat tartani, akkor válás. Nagyon fiatal vagy, találsz hamar normális pasit.

Egyébként kié a lakás? Ki hozza haza a nagy zsét?

Mi is valami hasonlóban vagyunk, én a sokadik ilyen kör után talán végre ki tudom rakni a pasit.

2013. febr. 25. 22:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!