Miért nem akar szeretkezni a férjem?
Figyelt kérdés
BOCSI HA HOSSZÚ LESZ! Párommal 3éve vagyunk együtt, az elején minden passzolt, naponta együtt voltunk,állandóan rám mászott. De szinte egy éve mindég én közeledtem hozzá, eleinte nem utasított vissza, de most már sűrűn leráz.Mindig fáradt, vagy nyűgös, amikor egyik sem, akkor meg tévét néz. Már elmondtam neki h ez mennyire rossz nekem,és kérdeztem velem van -e baja, de azt mondta h nem..Nem is akar erről beszélni, mindég azt mondja hagyjam már békén ezzel, mert neki semmi baja nincs velem. Heteken keresztül nem ér hozzám,mindig van valami kifogás. Napok óta nem beszélek vele nagyon. Azt hiszem tönkre ment a kapcsolatunk :( Lassan már nekem sincs kedvem hozzá, nem is értem h bírom ki a közelsége nélkül. Mondtam neki h dobjuk fel valamivel a szexet, de nem akarja. Ő 34éves, én 23. Mit csináljak? Úgy érzem h vége köztünk mindennek, mert ő nem hajlandó megváltoztatni ezt az egészet, és én egyedül kevés vagyok hozzá.:(2013. febr. 23. 14:59
31/68 anonim válasza:
Fáradt, láthatod.
Szülj, majd te is fáradt leszel.
32/68 A kérdező kommentje:
Jah,bocsi most látom csak mit írtatok, van gyerekünk, 1éves,mellette házi munka,és én mégis kívánom.
2013. febr. 23. 17:00
33/68 anonim válasza:
na,igy mindjárt más!! 1 éves a gyerek 1 éve nem akar szexelni. nem a szexis csajt látja benned hanem az anyukát. vannak férfiak akiket ez összezavar. látott szülni? lát szoptatni? szetm itt a bibi!! mármint h nem tud elvonatkoztatni!! erre kérdezz rá!
34/68 anonim válasza:
Akkor hagyd ott a francba. A gyerek meg nőjön fel apa nélkül.
37/68 A kérdező kommentje:
Császárral szültem, de nem volt benn. Nem szoptattam egyáltalán, és mégis ez történt. Nem tudom h ez miatt nem kíván -e, de azt tudom h sok pasinak kellenék, (nem nagyképűségből mondom)!de nem csaltam meg soha.
2013. febr. 23. 17:19
38/68 A kérdező kommentje:
Kérdeztem ez e a baja, azt mondta h egyáltalán nem,és vonzónak tart..Köszi h törődtök a nyűgömmel.
2013. febr. 23. 17:20
39/68 anonim válasza:
Ne hagyd ott. Lehet az anyukát látja benned. Egyik este fürdés után masszIrozzátok egymást, ettől minden pasi beindul, vegye észre, hogy ugyanaz vagy, aki voltál.
40/68 anonim válasza:
add oda a kicsit egy éjszakára a maiknak és csinálj szexi meglepit. szex biztos lesz és talán meg is nyilik neked. kell néha a gyerek nélkül is lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!