Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar szeretkezni a...

Miért nem akar szeretkezni a férjem?

Figyelt kérdés
BOCSI HA HOSSZÚ LESZ! Párommal 3éve vagyunk együtt, az elején minden passzolt, naponta együtt voltunk,állandóan rám mászott. De szinte egy éve mindég én közeledtem hozzá, eleinte nem utasított vissza, de most már sűrűn leráz.Mindig fáradt, vagy nyűgös, amikor egyik sem, akkor meg tévét néz. Már elmondtam neki h ez mennyire rossz nekem,és kérdeztem velem van -e baja, de azt mondta h nem..Nem is akar erről beszélni, mindég azt mondja hagyjam már békén ezzel, mert neki semmi baja nincs velem. Heteken keresztül nem ér hozzám,mindig van valami kifogás. Napok óta nem beszélek vele nagyon. Azt hiszem tönkre ment a kapcsolatunk :( Lassan már nekem sincs kedvem hozzá, nem is értem h bírom ki a közelsége nélkül. Mondtam neki h dobjuk fel valamivel a szexet, de nem akarja. Ő 34éves, én 23. Mit csináljak? Úgy érzem h vége köztünk mindennek, mert ő nem hajlandó megváltoztatni ezt az egészet, és én egyedül kevés vagyok hozzá.:(
2013. febr. 23. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
82%
14-es: ennyi ökörséget rég hallottam ne haragudj!!!
2013. febr. 23. 15:49
 22/68 anonim ***** válasza:
0%
És a gyerekszüléshez mit szólsz? Nem akartok még?
 23/68 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk még az is gond volt, hogy ha kezdeményeztem, egy az egyben vissza utasított, már ha csak meg akartam simogatni, hárított. Közben nem változott meg, a természetével nem volt gond, de a szexet elutasította hónapokig. Pedig állítólag szeretett.
 24/68 A kérdező kommentje:
Már egy párszor össze pakoltam h elköltözöm, sosem engedett el, mindig azt mondja változni fog, de az helyett h most is velem lenne, horkol mint egy medve. Amikor kérdeztem h neki elég ennyi szex? Akkor azt mondta h neki sem elég, de azt nem tudja mért nem tesz ellene valamit.Nem tudom h én kibírom -e h ne csaljam meg.. :( Az önbecsülésemnek már totál annyi, mindég magamat okolom, h biztos nem vagyok szép, kívánatos...
2013. febr. 23. 15:58
 25/68 A kérdező kommentje:
Ha szeret, akkor mért nem vágyik rád, mért nem kíván?? Nem értem én ezt... Ha nem szeretne nem hiszem h ölelne, csókolna, hozzám bújna, de ha viszont szeret, akkor mért nem vagyunk együtt, mért utasít vissza.... ;(
2013. febr. 23. 16:04
 26/68 anonim ***** válasza:
81%
Azért ne csald meg. Masztizni nem probáltál esetleg kompromiszumos megoldásként?
2013. febr. 23. 16:16
 27/68 anonim ***** válasza:
16%

rém idegesitő lehet egy toporzékoló csaj aki naponta azt visitja a pasijának h d..ugjál már meeeeeg!!!!

csodálod h fel se áll neki??? neked lenne kedved ha ő ezen rugózna és durcázna éjjel nappal h mennyit szexeltek??

2013. febr. 23. 16:18
 28/68 A kérdező kommentje:
Persze, muszáj megoldanom magamnak, mert ő nem elégít ki. Nem toporzékolok, csak nem akartam h tönkre menjen a kapcsolatunk ez miatt. Hogy a fenébe nem idegesítene h nem ér hozzám? Azt sem mondja el mi baja van, ez rohadt idegesítő tud lenni. Ő hallgat,te meg ott állsz értetlenül h akkor most mi a franc baja van. Neked nem lenne kevés havi 2 alakalom?
2013. febr. 23. 16:23
 29/68 A kérdező kommentje:
De feláll neki, és még akkor is képes nemet mondani...
2013. febr. 23. 16:25
 30/68 anonim ***** válasza:
95%
akkor nem kellesz neki és kész.ennél egyértelműbb már csak az lenne ha kirakná a cuccaidat az ajtó elé. ne alázd tovább magad.lépj le.
2013. febr. 23. 16:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!