Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar szeretkezni a...

Miért nem akar szeretkezni a férjem?

Figyelt kérdés
BOCSI HA HOSSZÚ LESZ! Párommal 3éve vagyunk együtt, az elején minden passzolt, naponta együtt voltunk,állandóan rám mászott. De szinte egy éve mindég én közeledtem hozzá, eleinte nem utasított vissza, de most már sűrűn leráz.Mindig fáradt, vagy nyűgös, amikor egyik sem, akkor meg tévét néz. Már elmondtam neki h ez mennyire rossz nekem,és kérdeztem velem van -e baja, de azt mondta h nem..Nem is akar erről beszélni, mindég azt mondja hagyjam már békén ezzel, mert neki semmi baja nincs velem. Heteken keresztül nem ér hozzám,mindig van valami kifogás. Napok óta nem beszélek vele nagyon. Azt hiszem tönkre ment a kapcsolatunk :( Lassan már nekem sincs kedvem hozzá, nem is értem h bírom ki a közelsége nélkül. Mondtam neki h dobjuk fel valamivel a szexet, de nem akarja. Ő 34éves, én 23. Mit csináljak? Úgy érzem h vége köztünk mindennek, mert ő nem hajlandó megváltoztatni ezt az egészet, és én egyedül kevés vagyok hozzá.:(
2013. febr. 23. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
69%
Hozzám bármikor jöhetsz :)
2013. febr. 23. 15:37
 12/68 A kérdező kommentje:

Sajnálom, azt hiszem előbb-utóbb nálunk is ez lesz. Kibírtad h nem léptél félre, mikor hónapokon keresztül nem ért hozzád?

Igen,mondtam már neki ezerszer, fél éve ezzel nyüstölöm, de semmi. Azt mondta h neki nagyon jó velem és kíván.. de akkor mi a franc van?:( Annyira kétségbe estem.

2013. febr. 23. 15:38
 13/68 A kérdező kommentje:
Köszi. Merre laksz? :D
2013. febr. 23. 15:39
 14/68 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mit akarsz még? Az emberek változnak, el kell fogadnod. Egy idő után már a szex nem olyan fontos, jobb megnézni egy érdekes tévéműsort.

Ki kéne egyezzetek. Neked kevesebb szex, mint amit igényelnél, de neki meg több, mint amire vágyna. Aztán ha így sem felel meg valamelyikőtöknek, akkor lapát.

A gyerekszülés is lehet megoldás. Utána annyi teendőd lesz, meg te is jobban lefáradsz, hogy valószínűleg neked is elég lesz néhány hetente egyszer a szex.

2013. febr. 23. 15:42
 15/68 anonim ***** válasza:
85%

Igen kibIrtam, bár néha mondogattam neki, hogy keresek magamnak valakit. Aki szerint nem fog változni, meg ráunt, hát nálunk változott és 10 év után egy gyerekkel most minden rendben van. Ülj le vele, hogy mesélje el mi a baj, mert te fiatal vagy és szükséged van az együttlétre. Menjetek el pár napra valahová és akkor, ha megy, akkor

valami a munkahelyen nem stimmel.

2013. febr. 23. 15:43
 16/68 anonim ***** válasza:
83%

Nem tisztel mint nőt.

Vagy azt akarja, hogy Te szakíts vele.

2013. febr. 23. 15:43
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom Tőlem kérdezted, hogy kibírtam e. Igen, kibírtam, megoldottam magamnak... De a testi érintés nagyon hiányzott, nagyon ki voltam borulva miatta. Mindig magamat okoltam, mindig magamat ostoroztam. Mikor meg mindenki mástól azt hallottam, hogy már menekülnek a férjeik elöl. Jó nekik... gondoltam mindig. Sajnos ez a helyzet megölte bennem az érzelmeket is már a végén. 10!!! év után szakítottunk. Rengeteg könyörgésen, kérésen, síráson, szenvedésen voltam már akkor túl.
2013. febr. 23. 15:45
 18/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a kedvességeteket. Még egy kicsit duzzogok, és ha még egyszer megkérdezi h mi a bajom, akkor elmondom neki h ez! H megint hetek óta nem volt köztünk semmi. amúgy a szeretetét kimutatja felém.
2013. febr. 23. 15:45
 19/68 anonim ***** válasza:
96%

ez az: "elmúlt a kezdeti lángolás,ez van,de szeret téged "duma nekem sántit. férjem egész nap melózik,én 3 picivel vagyok itthon,plusz 15kg van rajtam, 8 éve vagyunk együtt,mégis ugyanúgy kivánjuk egymás mint az elején és bármilyen fáradtak is vagyunk heti 2x tuti együtt vagyunk,és naponta többször megcsókoljuk egymást,megöleljük egymást stb.

te se vedd be. más kell neki,nem biztos h van is neki más de téged nem akar. nem hiszem h a szexre nem vágyik,inkább rád nem. a szemétség ebben az h akkor legyen őszinte

sztem ha nyüstölöd csak rosszabb. tojj a fejére,vagyis ne foglalkozz vele. semmilyen szinten. kezeld úgy ahogy ő téged: levegőnek. ebből 2 dolog sülhet ki: 1: hiányozni kezdesz neki,beszéltek,megoldjátok

2: azt hiszi h te is meguntad a kapcsolatot eléd áll és szakitotok

hidd el bármelyik verzió lesz,te csak nyersz vele

2013. febr. 23. 15:48
 20/68 anonim ***** válasza:
100%

14! En ugy tudom a gyereket is szexel csinaljak...

Ha mar nem jo a kapcsolat egy gyerek nem segit rajta. Pont ellenkezoleg. Mond meg neki, h ezt meg kell beszeljetek, mert neked ez nagyon rossz. Ha ki akar terni, ergo nem akarja orvosolni a gondot akkor szakits vele. Magatol nem oldodik meg semmi.

2013. febr. 23. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!