Nők! Szerintetek 2 hetente szeretkezni az kevés? Nektek mennyi lenne az ideális, milyen gyakran? én néha simán el tudnék lenni akár hónapokig is nélküle.
Heti 5-6.
De mivel a párommal nagyrészt (bár most hogy itt a nyár gyakrabban) hétvégente találkozunk, abban a három napban (péntek,szombat,vasárnap) ált. 6 körül. :)
Nekem 3 naponta szükségem van rá!Hét közben csak egyszer-kétszer szexelek de hétvégén reggel-este,tehát a heti 5-6 meg van.
38/N
Nekem heti 2-3 elég, de van, hogy 1-2. Mindig is ennyi kellett. 5 éves kapcsolatban vagyok.
21/L
Kevés.Az havi 2, évi 24.
Hát az nagyon kevés.Más partnerrel is ennyit kívántál?
volt már olyan kapcsolatom,ahol 2hetente-havonta jött össze,hogy egyáltalán találkozni tudtunk(120km+mind2nknek suli) és volt olyan is,amikor minden nap...nekem a szeretkezés minőségétől függ inkább...ha épp olyan napom van,hogy nem sikerül 100%ig benedvesednem,akkor utána napokig nem kívánom egyáltalán...most pl 2hónapja nem voltam együtt a párommal,mert minden héten volt valami betegség,hol fertőzés,hol kórházban voltam,ennek örömére a herpeszem is kijött,szóval az utóbbi időszak elég húzós volt ilyen téren..de ő megértő és azt vallja,hogy a szeretkezés csak jobbá teszi a dolgokat..a hiánya nem teszi rosszabbá...ő türelmes,amíg én szenvedek..de most 2 hete távol is vagyunk egymástól és igazából nem a szex hiányzik,hanem a testi-lelki kontaktus...a simizés,szeretgetés,bújás...stb..úgyh lehet h nem a szeretkezés lenne az első dolgunk...és igen,én is elvagyok nélküle hónapokig is...valamikor meg 2 napot nem bírok ki...nálam ez hormonszintfüggő...a fogamzásgátló eléggé lecsapja a biztosítékot,de ha meg épp szünet van,akkor nem bírok magammal...bocsi a kisregényért:)
20/L
A férjemmel megromlott a kapcsolatunk, egy éve nem nyúl hozzám. Én speciel szenvedek. és neked akár havonta is elég volna? Jó dolgodban nem tudod, mit mondj:-))
Ha nem lenne pici babánk,vagy több reményem lenne egy normális kapcsolatra, én válnék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!