Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Szerintetek 2 hetente...

Nők! Szerintetek 2 hetente szeretkezni az kevés? Nektek mennyi lenne az ideális, milyen gyakran? én néha simán el tudnék lenni akár hónapokig is nélküle.

Figyelt kérdés
Igaz, a kapcsolatom se a régi.
2011. jún. 12. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Ez olyan, hogy arra kell az "indok", hogy szeretkezzek, es nem arra, hogy ne szeretkezzek.:) Ha nincs kolcsonos vonzodas, akkor nincs mit megélni a szeretkezesben, akkor nem "kell" szeretkezni, de ha van kolcsonos vonzodas es lehetoseg is egyutt lenni, akkor minel tobbet szeretkezem Vele, annal jobban kell.:) A testi erintesben mutatom ki es kapom meg a szeretetet. Tehat masfel napot is nehezen birok ki.:)
2011. jún. 12. 23:19
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Remélem jobbra fordul a pároddal a kapcsolat, már csak a pici miatt is! nekem szerencsére nincs ilyen "gondom", bár nagyon szeretnék már egy picúrt, csak nem biztos, hogy sz ideális "férfi" mellett vagyok, akinek szívesen szülnék. Ő ugyan sok mindent megtesz értem, de hatalmas hibákat követ el sokszor és ezért sincs sokszor kedvem vele lenni. régebben minden napos volt az együttlét, de mára ellaposodtunk és azt gondolom, h nem én vagyok, akinek küzdenie kéne, mert nem én vagyok sokmindennek az elrontója. na majd eldől, h változnak-e a dolgok, de testileg már nem nagyon vonzódok hozzá..
2011. jún. 12. 23:44
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Azzal, hogy frusztrálod, még több hibát fog elkövetni. Jobb lenne nektek külön. Te már ezt látod.
2011. jún. 12. 23:49
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Minek vagytok még együtt?
2011. jún. 13. 01:55
 15/20 anonim ***** válasza:

A tegnapi 23:15-ös lánnyal egyetértek.

Nálunk ha együtt vagyunk akkor naponta-kétnaponta-háromnaponta van szex, ez sok mindentől függ. Jelenleg távkapcsolatban élünk szóval ha hétvégén találkozunk akkor 3-4 nap mindennap van, de előfordul az is, hogy a 3-4 napból egy nap van. Inkább nekem is a testi-lelki közelség mint a szex maga a fontos. Sosem voltunk azok az igazi "lepedőakrobaták" nagyon ritka pl. a napi többször. Főleg én vagyok akiknek elég, de a párom is eltudja fogadni ha eddig és nem tovább. Az is előfordult már, hogy én inkább akartam mint Ő. Ez is változó. Nálunk a kapcsolatunkban ez nem elsődleges, sokkal fontosabb dolgaink is vannak, és igen a szeretkezés jobbá teszi, de a (néhány napos) hiánya sem rontja el a kapcsolatunkat.:)

21-L

2011. jún. 13. 08:40
 16/20 anonim ***** válasza:
84%

" nem én vagyok, akinek küzdenie kéne, mert nem én vagyok sokmindennek az elrontója"

Előző 21-L vagyok. Tudod, én sokat küzdöttem abban az időben mikor a párom depressziós volt, pedig annak nem én voltam az okozója. 1 éven keresztül minden nap elviseltem a kirohanásait, a hisztiket, a sírásokat...Mikor vége lett ennek az időszaknak eljött a mi időnk, azóta boldogok vagyunk.

Gondolom a párod nem depressziós, de minden érmének két oldala van. Olyan nincs, hogy egy kapcsolatban a másik egyáltalán nem hibás. Nézz egy kicsit magadba és gondolkodj el...

A másik pedig, ha szereted a párodat teszel érte (értetek), ha nem szereted akkor meg nem teszel, de akkor ne kínozd magadat a langyos vízben..

2011. jún. 13. 08:44
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
kevés nagyon. Heti 5-6 mindig van.
2011. jún. 13. 09:05
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

Énértem a mai napig megőrül a férjem.És ezt most nem dicsekvésből mondom, de tényleg így van.Egy héten talán egy-két nap van, amikor kimarad a szex, van olyan is, hogy 2 hétig minden nap van, szünnap nélkül.Mondjuk én is beindulok rá rögtön, ha csak belecsókol a nyakamba, már akkor is.16 éves házasok vagyunk, nagyon fiatalon jöttünk össze, de mi minden szempontból megtaláltuk az igazit.

2 hetente egyszer?Mi nálunk ez nem működne.

2011. jún. 13. 09:21
 19/20 anonim ***** válasza:
63%
A heti 2-t keveselném. Számomra a napi 1 lenne az ideális, igaz ez a párommal jelenleg nem megoldható, mert távkapcsolatban élünk, de az ideális számomra az lenne. 29N
2011. jún. 13. 12:11
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

Mikor még nem volt baba, akkor heti 5 alkalom volt :)

Most, hogy van baba általában örülünk, ha ágyba kerülünk nem hulla fáradtan, úgyhogy heti 3 van. Abból 2 hétvégente amikor alszik délután a porontyunk :)

Nekem jó lenne a régi rend, de bevallom néha annyira fáradt vagyok, hogy másra sem vágyom csak alvásra. Szerencsére? a férjem is így van vele, a szex terén nálunk nincs vita.

34/N

2011. jún. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!