Lehet, hogy az értékrendemmel van baj, de ezen kicsit elszomorodtam. Ti mit tennétek? (lent)
Netes társkeresőzöm,és több oldalon is regisztrálva vagyok. Kb már vagy 10szer rámírt egy srác. De ő engem nem ismer,én viszont őt igen! A sztori röviden: barátnőm anyukájának a kolleginája volt ennek a srácnak a felesége. Fiatal,huszas évei elején járó kiscsaj. Elment egy este bulizni,valamit belekevertek az italába,amitől rosszul lett,kórházba került,leállt a veséje,a mája szinte és mesterséges kómában tartották egy hónapig. Majd tüdőgyulladást kapott és meghalt. Ez volt kb 3 és fél hónapja. Nos a srác aki társkeresőn nekem írogat,ennek a lánynak a férje,vagy hát mostmár az özvegye.
De nekem valahogy annyira taszító az,hogy szinte csak most temette el a feleségét és már mindenhol komoly kapcsolatot keres,és én láttam,hogy szenvedett,mikor a láy a kórházban küzdött az életéért,mert tele volt vele egy közösségi oldal. Mostmeg naponta ír nekem,hogy meg akar ismerni,nagyon tetszem neki,bla bla,de egyszerűen írni nem tudok neki mit,mert ledöbbentem azon,hogy annyira friss ez a dolog a párjával,hogy tudna új kapcsolatba kezdeni. Mondjuk nem is az esetem a srác,meg lehet,hogy ő a gyászt így dolgozza fel,bármi lehet,de egyre kellemetlenebb a szitu.
Mit tennétek?
Ne itelj!!! csunya dolog
a gyasz nem idohoz kotott es nagyon egyeni.
van akinek pont egy szereto baratno kell hogy segitsen feldolgozni a gyaszt es tamogassa ot.
Lehet menekul a gyasz elol egy uj kapcsolatba
A ferfiak mar csak ilyenek.
ha nem oke ne allj vele szoba ennyi Es ne legyel mar gonosz pletykas oregasszony aki megszolja a ozvegyeit mert szerinte nem eleg sokaig jartak gyaszban. bahh falusi viselkedes
Sziasztok!
Édesapám 25 évesen megözvegyült - 2 vetélés és egy csúnya betegség után meghalt az 1. felesége. A szülei teljesen kétségbe voltak esve, hogy mi lesz vele, hirtelen jöttek a haverok, a bulik, a kocsmázás. Még nem volt 27, amikor megszülettem az akkor már 2. feleségétől.
A gyászidőszak mindenkinél más. Én ettől nem hiszem, hogy az 1. felesége kevésbé lett volna fontos, kevésbé szerette volna, de azt sem hiszem, hogy egy 25 éves ember örökre el kellene ásnia magát.
Hozzáteszem a 3 hónap nekem is nagyon kevésnek tűnik, nem egy haláleset, de még egy egyszerű válás után is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!