Hívnak dolgozni külföldre, ti mennétek a helyemben?
„Ismerek olyan 50 évest, aki egy ideje otthon van. Már lassan az utcára sem megy ki. Attól is fél, hogy nem tudna a munkahelyen teljesíteni. Te ne kerülj bele ebbe!”
Igazad van, néha már alig van kedvem a bevásárláson kívül kimozdulni, annyira értéktelennek érzem magamat ebben a pénzhajhász világban. Két igaz barátnőmmel találkozom néha, de ők is hajnaltól dolgoznak rengeteget, örülnek, hogy eltartják a gyerekeiket.
Egyik „gyerekünk” sem akar innen elmenni. A fiunk sajnos meglehetősen a szokások rabja, képtelen bármilyen változtatásra, nem egy egyszerű eset… A lányunknak hatalmas baráti köre van, ő őket nem hagyná itt.
A tobbi hozzaszolasodat olvasva en is azt mondom, hogy nektek segitene, ha mennel.
A 3. Vagyok
én meg nem mennék. Ki tudja milyen? Nekem a külföldi munka amibe belemennék az olyan, hogy itt van "közel" bármikor haza tudok menekülni és nem úgy járok, hogy elmegyek a világvégére és drágán átszállásokkal jutok oda, meg vissza is, és még szarabb helyzetben leszünk anyagilag, ha kiderül, hogy átverés/borzaszótak a körülmények vagy bármi.
Hidd el, csak azért, mert ismerős tud valamit, meg külföldön van, lehet az olyan hely, hogy sikítva menekülsz és nem jöttök ki jobban pénzben sem, mintha itthon lennél. Nálunk is volt már pár ilyen hazajövetel.
"Én azért mennék, mert ott van kint a barátnőd, és ismerős családhoz mennél."
Hát igen, az is csábító, és valamelyest biztonságot ad, hogy nem csupa idegennel lennél körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!