A férjem külföldre met dolgozni, legutolsó havi itthoni munkabérét a főnöke nem adta ki, hanem azt ígérte, hogy majd 15. -éig elhozza nekem, persze nem hozta el, ti felhívnátok a helyemben?
A férjem kiutazási,megélhetési költségekre sok pénzt vitt el ,nagy szüksége lenne már nekem a múlt havi bérére.
Mint utólag kiderült be sem volt jelentve a férjem ezen a munkahelyen,pedig egy nagy cégnél dolgoztat a főnöke alvállalkozóként embereket,ahol szigorú ellenőrzések vannak például a munkavédelem területén is.
Prsze hogy fel.akár minden nap.ami jár az jár.Hivogazsd nyagasd amig oda nem adja a pénzt.
nem szabadott volna eddig sem várni.
A férjemmel esténként beszélünk és ő csititgat külföldről,hogy még ezt a hetet várjuk meg talán hozni fogja a bérét,aztán ő majd felhívja külföldről.
Én személyesen nem ismerem a főnökét,de tudom a telefonszámát...de hogyan jönne az ki,hogy én felhívnám ?
viszi,nem utalja.
De ha pár napon belül nem viszi hivjatok rá.
Kérdezö neked pedig nagy kitartást kivánok(nekem is külföldön dolgozott a párom) igy tudom milyen nehéz lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!