Mit tennétek, ha a férjetek kiadta volna albérletbe az egyik házát, majd külföldre ment dolgozni, hónapok óta ott van, az albérlők 3 hónapja nem fizetnek?
Előre megmondtam a férjemnek,hogy ne adja ki a házat ezeknek az embereknek,akiknek nincsenek rendesen bevétzeleik.
Sorba jönnek a számlák a férjem nevére,nekem pénzem nincsen rájuk,mert örülök,ha a saját számláinkat be tudom fizetni és a gyerekeimnek meg tudom venni amire szükségük van.
A férjem külföldön van.
Ma is felhívtak az albérlők,hogy "hirtelen el kellett utazniuk" ,majd hétvégén hívjam őket telefonon,hogy mehetek e a pénzért...hiszen már egyértelmű,hogy sosem fogják utólérni magukat,már 3 hónappal tartoznak.
Elegem van !!!
Már olyan felszólító is jött,hogy ki fogják kötni a gázt,azt gondoltam,hogy nem erőltetem,hogy fizessenek,hanem majd észreveszik,hogy nem tudnak fűteni és főzni.
Az én fizetésemből egy fillért nem tudok azokra a számlákra költeni,a férjem pedig jövő hónap közepén kap csak fizetést,sok százezer forintunk benne van abban,hogy kint dolgozik.
A férjem ismerősei régről az albérlők,ezért volt velük türelmes,de most már a mi családunk megélhetése fog veszélybe kerülni,még csak az kellene,hogy végrehajtó jöjjön hozzánk őmiattuk :-O !
Szerintem ők úgy gondolják,hogy időtlen időkig el kell néznem ,hogy nem fizetnek.
Ha nem fizetnek jogosan hagyom,hogy ki legyen kötve a gáz ?
Igen tudom,hogy nekünk kell kifizetnünk majd,nagyon haragszom a férjemre,aki itthagyott ezzel a gonddal,holott előre megmondtam neki,hogy ne adja ki a házat albérlőknek!
ÉN befizetni nem tudom,nincs miből,úgyhogy ki lesz kötve szerintem.
Elvileg ki lehet rakni az albérlőket nekem is,ha a férjemmel egyeztek meg és a férjem öröksége a ház ?
Úgy voltunk megegyezve a férjemmel,hogy kiadja és nekem semmi gondom ebből nem lesz és most na tessék !
Sajna a visszakötés többe fog kerülni, mintha kifizeted a három havi számlát.
Én biztos kitenném őket. Megmondanám nekik, hogy van egy napjuk kifizetni és ők jöjjenek hozzám a pénzzel. Nem én futok utánuk.
Ha nem, akkor repülnek.
Valószínű,ha hétvégén adnak is pénzt akkor sem a 3 havi összeget,hanem alig valamicskét,cserébe jogosan várják el,hogy legyen gáz,víz ,villany?
Hogyan követeljem tőlük az összes elmaradt pénzt ,ha nincsen nekik ?
Nagyon haragszom a férjemre amiért itt hagyott ezzel a gonddal! :-/
Azt hiszem szociális ellátórendszernek hisznek engem ezek,holott két gyerekem van és nekem sincs pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!