Mit tennétek, ha a férjetek kiadta volna albérletbe az egyik házát, majd külföldre ment dolgozni, hónapok óta ott van, az albérlők 3 hónapja nem fizetnek?
Előre megmondtam a férjemnek,hogy ne adja ki a házat ezeknek az embereknek,akiknek nincsenek rendesen bevétzeleik.
Sorba jönnek a számlák a férjem nevére,nekem pénzem nincsen rájuk,mert örülök,ha a saját számláinkat be tudom fizetni és a gyerekeimnek meg tudom venni amire szükségük van.
A férjem külföldön van.
Ma is felhívtak az albérlők,hogy "hirtelen el kellett utazniuk" ,majd hétvégén hívjam őket telefonon,hogy mehetek e a pénzért...hiszen már egyértelmű,hogy sosem fogják utólérni magukat,már 3 hónappal tartoznak.
Elegem van !!!
ezt most ott szúrtad el, hogy azt mondtad nekik, hogy nem kell a bérleti díj se, csak a számlákba fizessenek, AMENNYIT TUDNAK... vagyis ki nem mondottan felhatalmaztad, hogy ő azt mondhassa, csak 30.000ft-ot tud adni, slussz-passz. Ha mindent egybe követelnél rajtuk, akkor nagyobb az esélye, hogy minél többet összeszedjenek....
esetleg, ha olyan a bérlő, meg lehet próbálni azt is, hogy egy-két erősebb havernak, ismerősnek szólsz, akiket nem ismernek, ők meg beállítanak hozzájuk, hogy kifizették neked a bérlők tartozását, vagy átadtad nekik behajtásra az ügyet és a bérlők ezentúl nekik tartoznak. Mindjárt kiderül, hogy mennyi az annyi, és összeszedik a pénzt. Nem mindegy, hogy egy 50kilós nő parádézik velük, vagy két 120kilós kopasz....
jobb ötletem sajnos nincsen :(
"EZ igy tévedés, ha a lakóknak van bérleti szerzödése"
A topicból nyilvánvaló, hogy ezesetben nincs.
"De van szerződés,hivatalos minden"
Hát akkor?:-o
Megszegték a szerződést, ezért menniük kell. Ez nincs belefoglalva??..
" ha 8 napon túl késnek a fizetéssel akkor kezdhetjük meg az intézkedést ellenük "
Akkor miért nem intézkedsz?!?!? Ahelyett hogy itt hisztizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!