Hívnak dolgozni külföldre, ti mennétek a helyemben?
Mennék. Így a férjed is kicsit visszavehet a munkából, hiszen neked is van jövedelmed. Ez a betegségének is jót tesz.
Ha pedig kint vagy, körül tudsz nézni, hogy esetleg a fiadnak nincs-e valami munka. Tudom, hogy a pénz nem boldogít, de rengeteg stressztől szabadulhattok meg, ha legalább anyagilag biztonságban érzitek magatokat.
Ha anyukámról lenne szó, mindenképp támogatnám, hogy menjen ki külföldre. Ő is 50-es. :)
A barátom és én is szeretnénk külföldön élni a magasabb fizetés miatt.
A gyerekeitek biztos segítenének az apjuknak, amíg távol vagy.
29/n
Azon nem aggodnek a helyedben, hogy nem birnad. Regebben is birtad munka mellett a sajat 2 gyerekedet, akkor ha "csak" ez a munkad, szerrintem akinek van gyakorlata az mar birja.
A tobbi dolog az nehez kerdes. En is kaptam ajanlatot, jo kezdofizuval, es jo elorelepesi lehetosegekkel, nem mentem. 2 oka volt, akkor kezdtuk kozos eletunket a parommal, ezen kivul nemet nyelvteruleten lett volna, amit o nem beszel, a masik ok, hogy feltem belevagni.
Egy kapcsolat nem tudom el tudja-viselni azz ilyen melysegu tavkapcsolatot. Ezt a ferjeddel,gyerekeidddel kell megbeszelni. Meg termeszetesen magaddal...
Szerintem fontos meghatarozni a veget, akkor konnyebben elviselheto a tavolsag.
Remelem a neked/ nektek megfelelo jo dontest hozod
En nembiztos, hogy tudnek menni, de a szukseg nagy ur....
Elnezest a hibakert es az ekezetek hianyaert...
Udv
25/N
Egyetértek az 1. válaszolóval. Megértem, hogy aggódsz a férjed miatt, de talán éppen azzal segítesz neki a legtöbbet, ha Te is munkát vállalsz, így neki kevesebbet kell.
A férjed mit mond? Menj vagy maradj?
Igen! Vállald el!
A férjednek is könnyebb lesz így a munka. Nem leszel kint egyedül, hiszen a barátnőddel tudsz kint találkozni. Anyagilag helyrerázódsz. Egy év nem a világ!
Ismerek olyan 50 évest, aki egy ideje otthon van. Már lassan az utcára sem megy ki. Attól is fél, hogy nem tudna a munkahelyen teljesíteni. Te ne kerülj bele ebbe!
Sok új dolgot megtapasztalhatsz, a munka mellett feltöltődhetsz.
A férjed mit mond? Menj vagy maradj?
Köszi a véleményeiteket. A férjem örökösen aggodalmaskodik, ilyen típus, én inkább voltam belevágós típus. Vagyis szavakkal nem mondja, de látom rajta, hogy retteg. Ő engem is félt, mi lesz velem a nagy idegenben? Ha tőle függne csak, akkor fel sem merülhetne ez a téma, inkább dolgozik éjjel nappal, amíg össze nem esik… Éppen ettől féltem őt. Hogy fogja intézni az itthoni dolgokat, amiket eddig természetesen én csináltam meg itthon? Vagyis rám bízza, ez volt mindig nehéz a kapcsolatunkban, nekem kellett mindig meghoznom a döntéseket, és ez nagy felelősség!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!