Segítesek! Nagyon elegem van már! Mit lehet tenni? Komolyan kikészülök már ettől.
Én értem rosszul, vagy komolyan az a baj, hogy a nővére havonta két hétvégén megkéri, hogy vigye el bulizni?
Neked van testvéred? Nagyon úgy beszélsz, mintha egyke lennél. Az ember a testvéréért sok mindent megtesz. És két testvér között egészen érdekes kapcsolat lehet.
Szerintem nincs azzal semmi gond, ha kéthetente egyszer elmegy a nővéréért. Ha jól értem, máskor nem is találkoznak, és kettesben szinte csak ilyenkor vannak. Ez menne a ti találkozóitok rovására?
Rendszert csinált...azon a havi 4 napon amikor ott van?
Párom(30) is hurcolja a hugát(26) ha itt van,sőt,én is,mert így biztonságosabb,mint tömegközlekedni,sosem bocsátanám meg magamnak ha miattam lenne baja hazafele,mert nem volt kedvem elengedni páromat hogy hazavigye.
Annyi szörnyűség van,ennyit családtagért bően megtehetünk.(pedig mi együtt élünk,mi pénzünkből megy el a furikázás,de ennyit megér bőven)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!