Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítesek! Nagyon elegem van...

Tamaraa.11 kérdése:

Segítesek! Nagyon elegem van már! Mit lehet tenni? Komolyan kikészülök már ettől.

Figyelt kérdés
Szóval egy nagyon már-már idegőrlő kérdésben szeretnék segítséget kérni.Én 19/L vagyok,a barátom pedig 20/F.Van egy 23 éves nővére,aki szabályosan az idegeimre megy.Tavaly októberben elkerült a szülői háztól,egy kb. 1 órányira lévő városba,de minden 2.héten hazajön..Hozzáteszem,hogy a szüleivel minden egyes nap beszél telefonon.. Igazából nem is ez bosszant fel,mert nincs hozzá közöm,és nem is érdekelne az egész,hogyha nem használná ki a páromat.. Amikor hazajön mindig megkéri,hogy vigye el bulizni,majd valamikor hajnalban pedig menjen érte,és vigye haza..hozzáteszem van saját autója.A párom nem tesz semmit,pedig elmondtam már neki jó párszor,hogy nem bírom már ezt.. Mindig azt válaszolja,hogy nem az én dolgom,és ő csak szívességet tesz neki.Márpedig szerintem ez egy undorító dolog,hogy ilyen szinten kihasználja a nővére,ő pedig hagyja.. Nem mellesleg annyira egy primitív,hisztis,kényes nő,hogy ilyet még nem láttam..Ha valami nem tetszik neki,még a sírást is elkezdi. Szerintetek mit tudnék tenni,hogy változozzon a helyzet?

2013. febr. 20. 21:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Na igen,ez még egy szép történet.. azért mi itt nem tartunk,de nem hiszem,hogy ez a dolog jóra fog vezetni hosszútávon.. a nővére csak az utóbbi pár hónspban lett ilyen elviselhetetlen,amióta elkerült másik városba.A páromnak meg mondhatok bármit,ezek a kis szivességei legtöbbször a mi találkozóink rovására mennek..
2013. febr. 20. 22:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Én értem rosszul, vagy komolyan az a baj, hogy a nővére havonta két hétvégén megkéri, hogy vigye el bulizni?

Neked van testvéred? Nagyon úgy beszélsz, mintha egyke lennél. Az ember a testvéréért sok mindent megtesz. És két testvér között egészen érdekes kapcsolat lehet.

Szerintem nincs azzal semmi gond, ha kéthetente egyszer elmegy a nővéréért. Ha jól értem, máskor nem is találkoznak, és kettesben szinte csak ilyenkor vannak. Ez menne a ti találkozóitok rovására?

2013. febr. 21. 08:36
 23/23 anonim ***** válasza:

Rendszert csinált...azon a havi 4 napon amikor ott van?

Párom(30) is hurcolja a hugát(26) ha itt van,sőt,én is,mert így biztonságosabb,mint tömegközlekedni,sosem bocsátanám meg magamnak ha miattam lenne baja hazafele,mert nem volt kedvem elengedni páromat hogy hazavigye.

Annyi szörnyűség van,ennyit családtagért bően megtehetünk.(pedig mi együtt élünk,mi pénzünkből megy el a furikázás,de ennyit megér bőven)

2013. febr. 21. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!