Mindentől kikészülök sirok mit csinaljak hogy lelkileg erősödjek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 18:53
1/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=V-AgV6ciitk&feature=g-vrec&co..
Én is :) Most épp ettől... :)
Gyere sírjunk együtt, meglátod, aztán jobb lesz...
2/8 anonim válasza:
Sportolj bébi sportolj!
Mozogj!
Bármit!
Bárhol!
Egy kis kedvcsináló;)
http://www.youtube.com/watch?v=L35qBS7XqvI
3/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül :( viszont próbálom leszarni a körülöttem forgó romlott világot... Szarra nem lehet várat építeni!!!!!!!! Egyébként nézz valami jó filmet, vagy tanulj matekot... haha jó elfoglaltság-
4/8 anonim válasza:
jujj, én is ugyan így vagyok...ha bármi olyan van, pl. legutóbbi: anyám próbált felvidítani(ami nagyon ritka tőle) nem bírom ki, egyszerűen nagyon érzékeny vagyok. Csak jövőre meg koleszos leszek, és hát.......szóval én is próbálnék "erősödni"
5/8 anonim válasza:
igen, a sport! Az jó ötlet! Ettől megerősödik a lelked! :)
Ezt komolyan mondom, mert rengetegszer hallottam erről. Én ugyan nem vagyok annyira sírós fajta, de én is járok sportolni rendszeresen és úgy érzem, lelkileg megerősödtem az elmúlt évek alatt.
6/8 anonim válasza:
Az élet majd megtanít rá,- de inkább isten őrizz, hogy így legyen- erőssé válni. Örülj, hogy ilyen tudsz lenni, nem jó "kemény lélekként" élni.
7/8 anonim válasza:
Azzal értek egyet,aki szerint az Élet tanít meg rá majd.Ez valóban így van,nagy igazság!!!Én még felnőttként is sokáig nagyon törékeny voltam lelkileg,egészen addig,míg a mostani munkahelyemre nem kerültem.Rengeteget erősödtem lelkileg másfél év alatt.Megtanultam mosoly mögé rejteni a fájdalmat.Igaz,csak 25 éves koromra,de valahogy sikerült,megedződtem abban a környezetben,ahova kerültem.
8/8 anonim válasza:
Kérdező: ne akarj lelkileg erősödni, becsüld meg, hogy érzékeny vagy. Ritka kincs.
#1: Köszönöm! Elküldtem - könnyek között - az Édesapámnak. Látogatás helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!