Mit csináljak velük? Kikészülök!
Az a helyzet, hogy van egy kutyám és egy cicám. Nem kis meló volt összeszoktatni őket, de már jó haverok. Viszont a szomszédom beszerzett (megint) két kölyökmacskát. 2-3 hónaposak lehetnek és igencsak bátrak. Az egyik ma annak köszönhette az életét, hogy jókor voltam jó helyen. A kerítés egy sima ütött kopott drótháló, mintha nem is lenne.
Szóltam a szomszédnak, hogy ez így nem lesz oké, mert a kutyám el fogja kapni a macskát. Annyit mondott, hogy nem baj, a macskáknak ez a sorsuk.
Viszont én bírom a macskákat, nem akarom, hogy a kutyám szétkapja, viszont összeszoktatni nem tudom, mert a szomszédnál elég nagy a macskaforgalom.
Szerintetek mégis mit kellene csinálnom? Hagyjam az egészet a fenébe, lesz ami lesz?
Nem lehetne megcsinalni a keritest? Hogy ne ferjenek at a cicak?
A masik megoldas hogy megfogod a piciket es gazdit szerzel nekik.
ma 19:47
Ez jó:)) Mi van, ha új maccs kerül a látószögbe? Ismételheti az egészet.
Igen ez a problémám, hogy az eddigi macskáinak legalább volt egy egészséges félelme. De nem vagyok egész nap itthon, hogy azt lessem, hogy a macskának mikor van épp öngyilkos hangulata.
A kutyát is értem, nem a falkához tartozik a macska, nem fog vele haverkodni.
"Csináltasd meg a kerítést, hogy a macska ne tudjon átmenni"
Nem tudom, létezik egyáltalán olyan átlag ember átlag településen élő ember által építhető kerítés, amin egy macska nem tudna átmászni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!