Menhely, fajtamentők? Mi van velük néha tényleg nem értem?
1) Nem tudom, talán kérdezd meg tőlük.
2) Nyilván el lett hordva mindennek, nem törődött a kutyájával, ezért kellett megválnia tőle. Ha a kutyaiskola nem használ, akkor el kell vinni másikba, ahol segítenek megoldani az otthoni problémáikat is (vagy egyszerűen csak hallgatnia kellett volna a kiképzőre, lehet hogy megmondta a frankót, de sok gazda okosabbnak képzeli magát. Nevelhetetlen kutya nincs, csak lusta gazda.
az első válaszolóval értek egyet, a kutya sosem hibás. ha a gazda nem készült fel, hogy extrém sok munkát igényelhet az új kedvenc, akkor vessen magára. vagy mondjuk ne terriert vagy farkasölőt vigyen haza elsőre, hanem mondjuk egy retriever mixet.
de az biztos, hogy ha én visszavitt kutyáról olvasok, tuti húzom a szám, hogy biztos problémás az állat, úgyhogy egyszerűbb lenne egy "kemény, fajtához értő gazdát keresünk" mondat, mint hangsúlyozni, hogy vkinek nem vált be.
Nekem az a problémám ha nem találtak szimpatikusnak akkor írtak volna egy nem-et és akkor nem várok rájuk és keresek tovább.
Az meg hogy valaki nem számíthat senkire és nincs pénze és kidobták az albérletből azért nem kell minden szemétnek lehordani :/ persze vele se értek egyet de voltam nagyon rossz helyzetben csak vele ellentétben én számíthattam a családomra...
Attól, hogy fajtamentők nem jelenti azt, hogy egyenes és jó emberek. Ez van. Szeretheti meg mentegetheti valaki az állatokat és lehet amellett egy tajparaszt.
Márpedig, szerintem ezek gerinctelen bunkók. Egyrészt, mert nincs pofájuk megmondani, hogy nem adnak kutyát és miért nem adnak neked. Másrészt, meg elhordanak valakit minden szarnak, azért, mert KIBA$ZTÁK az albérletből, hahó elvesztette az otthonát, Magyarországon másik olyat találni, ahova BÁRMILYEN állatot vihetsz, nemhogy kutyát, alig lehet és akkor még ő a hülye, mert bevállalta, hogy na nincs hol laknom, meg pénzem sincs, nem tudok gondoskodni róla. Főleg, hogy mindenféle dolgot aláíratnak veled, ha kiderült volna, hogy ilyen helyzetbe került és nem szólt, akkor meg visszaVETTÉK volna a kutyát és azért hordták volna el minden szarnak, hogy milyen helyzetbe rántotta magával az állatot ahelyett, hogy segítséget kért volna tőlük.
Pontosan az ilyenek jelenléte miatt kerülik el sokan a normális mentőket is. Ki a fene akarja megkockáztatni, hogy lerázzák, mint egy darab szart egy szó nélkül, annyira nem képesek, hogy megmondják miért, és ha valami nem jön össze, akkor meg ország-világ előtt pellengérre lesz állítva, hogy a köcsög visszahozta a kutyát. Ja, hogy nem volt hol lakni, meg munka se volt? Az már kimarad a sztoriból.
Utolsó egyetértek!
Én érdeklődtem a fajtamentőknél a kutyus után de válasz nem érkezett... csakannyit vártam h igen v nem... jelentkeztek azóta többen is érte de érdekes módon senki se megfelelő... minek hirdetik akkor 2-3naponta??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!