Vannak itt Fila Brasileiro-t tartók? Mesélnétek róluk? Sokat olvastam már velük kapcsolatban, de az tudja igazán hogy milyen, akinek már volt, vagy van.
Ide regisztrálj.Nem lesz egyszerű(a moderátor döntésére kell várni)de megéri.Sok-sok kutyás téma van ezen kívül is.
Itt sok mindent megtudhatsz.
Hello!
Az én Filám augusztusban lesz 3éves és kan...
csatlakozni tudok az előttem szólóhoz hogy mennyire dipolusú a kutya,bár nekem picit durvább történetem van vele kapcsolatban.
haveroméknál laktam 8hónapig igazából ott nőtt fel mert 4,5hónapos korban került oda és 1évesen jöttünk el.
sokáig azt hittem ez a haverom az egyetlen akinek tudnék kulcsot adni hogy ha nem vagyok otthon akkor ő meg tudja etetni gond nélkül...nőnapkor jött hozzánk,én még nem voltam otthon csak a volt párom.a hölgy is tudta hogy a haveromat imádja a kutya,viszont mikor kinyitotta a kaput hogy beengedje a kutya odaállt elé,haverom el akart indulni befelé.Bogyó(így hívják :) ) megállította és morogni kezdett.meg kellett fognia a volt páromnak hogy be tudjon jönni.innentől ismert volt a szitu,irány be a házba és nem kijönni.hazaértem mesélték mi volt...kimentünk együtt a teraszra,na,onnantól nem volt semmi gond.ment a bújás,simogatás.
Nem egyszerű a nevelése a természete az ereje de megéri a munkát :) nekem most van egy plüssállatom aki mindent megtesz értem és a kedvemért,viszont idegen nem jöhet a közelembe se ember se állat.2alkalommal volt hogy kutya támadt ránk séta közben.az első egy kaukázusi volt...elpusztult.2.esetben egy 4-es 20-35kg közötti falka támadt ránk ahogy elengedtem egyből elindult szó nélkül...4kutyából kettő élte túl.4hónapos kora óta stabil házőrző.ha másik kutyám lesz az is Fila lesz mert a legegyedibb viselkedésű kutya a világon minden bájával,bajával együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!