52napra szült a kutyám (yorki). Mi lesz velük? Túl élik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 09:42
1/22 A kérdező kommentje:
kérem írjon valaki!!!! mennyi esély van rá?? hogy életbe maradjanak????
2011. aug. 25. 10:02
2/22 anonim válasza:
Talán ezt egy orvossal...ill. az orvossal kéne megbeszélni aki egyébként is foglalkozott a kutyával amikor vemhes volt.
3/22 anonim válasza:
Gratulálok. Az orvosod mit mond?
4/22 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi baj. Nekem a Tacskóm 55 napra szült vagyis nem szült hanem a doki császározta mert nembírta megszülni a icsiket és semmi bajuk nem lett szerintem ne aggódj. De azérrt szólj a dokinek. Nekem mikor megfial a kutyám másnap mindig jön a doki megnézni őket!
5/22 anonim válasza:
Ha tényleg az 52.napra ellett meg, akkor nagyon valószínűtlen, hogy életben fognak maradni. Nem lehet, hogy elszámoltál valamit?
A kölykökön van már szőr?
6/22 anonim válasza:
hm, egy rutinos szaporító tanácsát hallották :o/
(a kutyáknál mint tudjuk 58-62 nap a vemhesség, így az 52 napra született kölykök olyanok mintha nálunk 7,5-8 hónapra születne egy csecsemő: ergo, szakszerű ellátás nélkül csökken az esélyük)
8/22 A kérdező kommentje:
3született 1 meghalt 5órakkor születet at utolsó most probálkoznak cicizni,kevés szörük van..
2011. aug. 25. 10:43
9/22 A kérdező kommentje:
kicsit ettek már
2011. aug. 25. 11:47
10/22 anonim válasza:
Pontosan tudjátok a fedezés időpontját? Orvost kéne hivni, és addig is figyelni, hogy a kicsit rendesen cumizzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!