Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kikészülök anyámtól, de még...

Kikészülök anyámtól, de még legalább fél évig ki kell bírnom vele. Mit tegyek, hogy gyorsabban teljen ez az idő?

Figyelt kérdés
20 éves egyetemista lány vagyok. Nagyon rossz a kapcsolatom édesanyámmal, úgy kezel, mint egy 10 éves gyereket, minden dolgomba beleszól (a továbbtanulástól kezdve a fiúkon át az öltözködésig, tényleg mindenbe). Jó esetben öt hónap múlva lenne lehetőségem elköltözni itthonról. De ez számomra nagyon sok időnek tűnik. Mit csináljak, hogy gyorsabban teljen?
2012. szept. 3. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Foglald el magad valamivel. Tanulj, olvass, járj kirándulni. Vagy tölts minél több időt a szabadban. Haza jóformán csak aludni járj. 5 hónap gyorsan eltelik így.

Vagy menj el dolgozni,és túlórázzál végtelenségig.. Szinte rohan az idő.

2012. szept. 3. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
8%

A rossz kapcsolat mindig kétoldalú dolog. "Kettőn áll a vásár"- tartja a mondás.

Biztosan oka ennek Édesanyád korlátozó (féltő?) szavai is, biztosan Te is tehetnél a békességért.

Korod szerint már két éve felnőtt vagy. Én nem ismerlek, csak általánosságban írom, hogy a felnőtté válás, a családról való leválás ezzel nem feltétlenül egyidejű ...Édesanyádnak és Neked is ez egy tanulási folyamat, amit megkönnyíthettek egymás számára. ha mindketten jó-szándékúak vagytok.

2012. szept. 3. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
2012. szept. 3. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát így árnyaltabb a kép...nagyon sajnálom!

Úgy tűnik, Édesanyádnak komolyabb segítségre (családterapeuta) volna szüksége...

OFF:tisztán segítő szándékkal írtam, még a linkek olvasása előtt, vagyis a kérdésre válaszolva. Nem ócsároltam sem a Kérdezőt, sem az Édesanyját...miért kellett lepontozni??

2012. szept. 3. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! És nem én pontoztam le.
2012. szept. 3. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!