Ti hany éves korotokban éreztétek ugy, hogy elegetek vana s zorakozasbol és komolyabbak vagytok?
Hogy csak a baratotok és a csalad alapitas erdekel.
Én 17 vagyok és ugy érzem még egy jo ideig bulizni akarok,de sok baratnom aki 19-20 éves mar nem jar el sehova,azt mondjak rauntak,inkabb otthon ülnek egesz nap.Nemet és kort is irjatok
Nálam 15-18 éves koromig tartott az a nagy bulizós időszak, azóta tipikus otthonülő lettem. De komoly vagyok-e? Van, aki annak tart, mert csak azt látja, hogy suliban szorgalmas vagyok meg csöndes, de aki ismeri a totál zaccos oldalamat, az tudja, hogy elég komolytalan vagyok.
De szeretek otthon lenni, teázgatni, filmezni, olvasgatni (kockulni^^), és már a gondolat is elborzaszt, hogy hajnalokig bulizzak hangos zenére.
Persze kulturált kávézókba nagyon szívesen beülök a barátnőimmel.
19L (lassanmárhúszévesnéni)
16-18 évesen volt 1-1 sulidiszkó, aztán 18-22ig az egyetemen és utána kicsit buli orrba-szájba, aztán megint semmi. Kolesz előtt és most, utána sem voltam oda a bulikért. Családalapításban vagyunk.
24N
Én sosem voltam az a "nagy bulizós fajta". elég "korán" lett komoly kapcsolatom (16 évesen) attól kezdve általában együt mentünk szórakozni, de nem bulikba, inkább barátokkal összejártunk, kirándultunk, ilyesmi...Nekem sosem hiányzott az a nagy "kiélés", amiről sokan beszélnek. Egy jó koncert, egy szép vacsi a barátokkal, közös sátrazások, nekem elég jó szórakozás volt. Egyetemi évek alatt sem volt másképp, pedig a párommal elég messze voltunk egymástól. Néha kimentem, de nem gyakran.
Most meg együtt lakunk. Vannak barátaink, esetenként velük kimegyünk, nem vagyunk besavanyodva. Mégis a kapcsolatom a legfontosabb és persze hosszútávon a család.
22-L
ejha...én nagyon bulizos voltam, és vagyok is...és ráadásul a völegényem dj...így evidens a havi négy buli..örülünk, ha egy-egy hétvége szabad, és nem kell menni...ez tény, de ettől függetlenül mindig élvezem a bulit...pláne, hogy ahol a völegényem rezidens, az egy családias hely, ott vagyunk a barátainkkal, majd ismerek mindenkit, meg van az a közeg, aki odajár...(nem sláger diszkós, underground dj)...élvezem, de ha pl jönne a gyere (2-3 éven belüül lesz is:)) akkor az sem zavarna, hogy most nem bulizok egy ideig...:) anyuék is eljártak mellettünk egyszer-egyszer..biztos vagyok benne, hogy mi is fogunk:) barátokról meg nem mondok le!
24L
Én sose szerettem olyan szórakozóhelyre járni, ahol táncolni kell és hangos a zene. Néha mentem persze diszkóba, de annyi volt az egész, hogy végig ültünk, néha elmentünk italért és beszélgettünk. Jobban szeretem a sima, hangulatos beülős helyeket, ahol ihatok tea, kávé és koktél különlegességeket. Kort nézve ilyen vagyok, amióta csak az eszemet tudom, de talán 20 éves koromtól lettem komolyabb. Már inkább az a vágyam, hogy összeköltözhessek a párommal végre, akivel 4 éve vagyok együtt, jövőre gyerekünk szülessen és kapjak munkát majd idővel. (idén végzek egyetemen, de van már 2 szakmám is)
21N
nekem soha nem volt ilyen korszakom. Én bulizás helyett kirándultam, vagy belvárosban tekeregtem a barátnőimmel. Néha elmegyek rockkoncertre.
De a mai napig ezt az életet követem. Szóval...
23/L
Szerintem ez egyáltalán nem kor függő.
Nekem az egyetemen volt, hogy álandóan mentem, ha meg tudtam anyagilag oldani (nme a szüleimet húztam le miatta pénzzel)
Mostanság keveset járunk el, de amúgy is inkább beülősek, koncertezősek, mint táncolósak vagyunk.
De ennek az oka inkább a munkabeosztásban rejlik, így is alig van időnk kipihenni magunkat, a sok tennivaló mellett, amikr van több szabadnap, akkor utazunk ide-oda, vagy a szüleinket , testvéreket látogatjuk meg.
Emelett az exmunkahelyemen a nálam idősebb korosztály gyerekkel férjjel többet jár bulizni. Mármint természetesen nem a gyereket viszi magával, haenma szülők mennek, vagy jöttek velünk (32-42 korosztályról beszélek)
Nem feltétlenül függ össze a komolyság a buli hiányával...
Ennyi idősen én nem is mehettem csak 2 havonta egyszer táncos helyre:)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!