Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mosolygos lanyok jonnek be jobban, vagy a komolyabbak?
Figyelt kérdés
Ugy ertem melyik tipushoz mentek oda elobb beszelgetni/viccelodni, es miert?2012. dec. 29. 12:15
3/6 anonim válasza:
a komollyal viccelődni csak akkor ha ismerem.
a mosolygóssal bármikor.
4/6 anonim válasza:
Komolyak tetszenek, komolyakat dugnám, de a mosolygósakhoz megyek oda, mert velük az oldottabb, jelezősebb, magabiztosabb a szituáció. De minidg is a komoly lányok vonzottak egyébként. Főleg mert én is elég "fapofa" jellegű vagyok, és csak kárörvendés esetén szoktam mosolyogni,ha kiröhögök valaki,t egyébként soha. Jó ha tehát komolya nő,és nem várja el ,hogy a faszija egy standup komedis segfej legyen.
5/6 anonim válasza:
A komoly, de mégis mosolygósak? He-he-he :D
6/6 anonim válasza:
Ez bugyuta kérdés, mert egy lány lehet alapjáraton mosolygós, hogy látszik rajta, hogy boldog. Ettől függetlenül komoly is lehet, pl. egy komoly munkát végző, értelmes, komoly felfogású, határozott nő személyében.
Úgyhogy a mosolygás a komolyság nem zárják ki egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!