Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak manapság a szerény, mosolygós, rendes fiatal (18-20 éves) fiúk?
Aki külsőre visszafogott, még annál is azt tapasztalom, hogy valamiért nagyon nagyra van magával, pl. csomó külsőre átlag, szürke egyetemista srác Adonisznak hiszi magát. A divatmajmok meg ugye tudjuk, hogy milyenek.
Hol vannak a "legjobb barát" típusú fiúk, akik a személyiségükkel hódítanak és nem képzelik magukat se művésznek, se hippinek, se David Beckham-nek? Az egyetem tele van ezekkel a fent említett típusokkal, még ha van egy visszafogottnak tűnő srác is, akkor is kiderül előbb-utóbb, hogy nagyon nagy az arca..
ebből lehetne csinálni női változatos kérdést is..
amit te keresel azok a nem annyira helyes kicsit visszahúzódóbb srácok. van belőlük nem 1 de lehet hogy kinézetre magasan van a mércéd talán?
Szia, pont ma tettem fel ezt a kérdést. Persze nem kaptam mást, csak beszólogatásokat ego-s srácoktól. Milyen meglepő :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Alapvetően örülök a kérdésnek, de az, hogy valaki mosolygós és szerény sose volt elég... lehet pont azért van olyan nagy arca egyeseknek, mert azt hiszik a lányoknak ez tetszik. A legtöbb csaj nem tud anélkül szerelmes lenni, hogy ne mutatnád magad húúú de tökéletesnek.
18/F
"amit te keresel azok a nem annyira helyes kicsit visszahúzódóbb srácok"
Nem, én olyat keresek, aki nyitott, vidám, mosolygós, de mégis szerény. Ilyeneket csak a filmekben látni, vagy akiket nem érhetek el, pl. tánctanár, gyak.vezető stb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!