Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak manapság a szerény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak manapság a szerény, mosolygós, rendes fiatal (18-20 éves) fiúk?

Figyelt kérdés

Aki külsőre visszafogott, még annál is azt tapasztalom, hogy valamiért nagyon nagyra van magával, pl. csomó külsőre átlag, szürke egyetemista srác Adonisznak hiszi magát. A divatmajmok meg ugye tudjuk, hogy milyenek.

Hol vannak a "legjobb barát" típusú fiúk, akik a személyiségükkel hódítanak és nem képzelik magukat se művésznek, se hippinek, se David Beckham-nek? Az egyetem tele van ezekkel a fent említett típusokkal, még ha van egy visszafogottnak tűnő srác is, akkor is kiderül előbb-utóbb, hogy nagyon nagy az arca..

2012. nov. 22. 00:40
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Én félénk, visszahúzódó, szerény, csendes, de jó barátaim előtt normális, beszédes srác vagyok, mégsem kellettem sosem egy lánynak sem, mert nyílván nagyon ronda vagyok. Biztos találsz majd egy jóképű, magas, izmos és egyben szerény, mosolygós, rendes srácot, csak keresgélj tovább. Sok sikert!
2012. nov. 22. 00:57
 12/40 anonim ***** válasza:
magyarul neked ugyanaz kell mint a többi lánynak, ezek a divatgyúrósok, meg páwák, vagy 30 évesek.
2012. nov. 22. 01:00
 13/40 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

A saját kérdésemmel válaszolnék. Manapság már senki nem mer olyan lenni, mint amit te leírtál, mert akkor belőle lesz a "legjobb barátnő, csak farokkal".

2012. nov. 22. 01:03
 14/40 anonim ***** válasza:
minden passzol. a szerénység nem valószinű, az 30 év fölött talán.
2012. nov. 22. 01:04
 15/40 anonim ***** válasza:
Jólvan, akkor én egy objektív gondolkozású, szingli fiú vagyok. Nem szoktam verni a nyálam, poénjaimmal is igyekszem az ironikus felé hajtani, mintsem perverz beszólásokkal, mások alázásával vagy egyéb olcsó eszközzel nyerni a szimpátiát. Céljaim vannak, nincs bennem világra irányuló gyűlölet és egyéb visszataszító mocskolódó tulajdonság. Nem vagyok ronda sem. Akkor én most kellenék neked? De jól gondold meg a kérdést. Na ugye, na ugye. Nem kellünk mi ló***-nak se. Ezért nem találsz ilyeneket. Ezért van tele a világ alfahímekkel mert ezen a téren is ők a fogyasztók, mi meg akik elszenvedjük mindezt. 19/F
2012. nov. 22. 01:12
 16/40 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen vagyok, de ha vkivel jobban összeismerkedek akkor úgyis nagyobb lesz a szám és már nagyképűnek fogok tűnni, pedig csak viccelődök :) Viszont nem hiszem magam adonisznak, bár lehet nem is vagyok az :D

Egyébként én meg a legjobb barát típusú lányokra bukom :)

2012. nov. 22. 01:14
 17/40 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én! Mondjuk jó messze innen, de én úgy látom hogy bizonyos lányoknak imponál amilyen én vagyok. Elég szerény vagyok és nem szoktam bunkó sem lenni csak néha véletlenül. Ma is engem szólított le egy nagyon szép és helyes lány, de az a probléma hogy túl ritka az ilyen
2012. nov. 22. 01:26
 18/40 anonim ***** válasza:
A szép, rendes fiúkra bukó lányok olyanok mint a kedves, rendes és dolgozó cigányok. Ritka, mint a szaharai vízesés :D
2012. nov. 22. 01:35
 19/40 anonim ***** válasza:
nagymamám szekrényében tartom elzárva őket egy üvegfiólában
2012. nov. 22. 01:35
 20/40 anonim ***** válasza:
0%

Üdv, én már 21 vagyok, és nem is tartozom az általad elvárt kategóriába. Mert bevallom őszintén, én hatalmasnagy egóval rendelkezem. Az enyém az törhetetlen. Magas vagyok, állítólag helyes, miután elég sok lánytól hallottam, nagyon el lettem telve önmagammal. Pedig valszeg mások szemében csak egy "szürke egyetemista srác" vagyok aki adonisznak hiszi magát. De mégis voltak már rendes barátnőim, sőt csak azok voltak, mert én a rendes lányokat szeretem, amikor összejöttünk, visszavettem az arcomból, jó pár hónap után vége lett, de jó kapcsolat volt amíg tartott.

Azt javaslom döntsd el mi kell neked!! Egy pasi, vagy egy barát(nő). Érted mire akarok kilyukadni. Ne akarj mindenáron olyan fiút keresni, aki az elvárásaidnak megfelel. Mert azt sem fogod észrevenni, aki megfelel ezeknek. Mert ezek a rendes fiúk olyan nagyképű macsónak tudják imitálni magukat, a nekik őszintén tetsző lány előtt...Hogy miért? Mert ez jön be a lányoknak(neked is! max nem ismered be). Járj kicsit nyitottabb szemmel. Nem minden az aminek látszik.

2012. nov. 22. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!