Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak manapság a szerény, mosolygós, rendes fiatal
(18-20 éves) fiúk?
Figyelt kérdés
Aki külsőre visszafogott, még annál is azt tapasztalom, hogy valamiért nagyon nagyra van magával, pl. csomó külsőre átlag, szürke egyetemista srác Adonisznak hiszi magát. A divatmajmok meg ugye tudjuk, hogy milyenek.
Hol vannak a "legjobb barát" típusú fiúk, akik a személyiségükkel hódítanak és nem képzelik magukat se művésznek, se hippinek, se David Beckham-nek? Az egyetem tele van ezekkel a fent említett típusokkal, még ha van egy visszafogottnak tűnő srác is, akkor is kiderül előbb-utóbb, hogy nagyon nagy az arca..
Nem látod, hogy naponta írják ki a kérdéseket, amiben azt fejtegetik, hogy milyen kegyetlenül elbánt velük a sors, meg a sok gonosz nő, akik csak az általad említett beképzelt, bunkó vagy divatmajom pasikra buknak?
2012. nov. 22. 13:16
33/40 anonim válasza:
Úgyse fog válaszolni, mondtam, hogy az ilyen típusú válaszokat már leszarja :D
2012. nov. 22. 15:28
34/40 anonim válasza:
Srácok, van itt, aki írt neki privát üzenetet? És ha igen, válaszolt rá valamit?
2012. nov. 22. 20:35
35/40 anonim válasza:
én nem :D nem mertem :D
2012. nov. 22. 20:36
36/40 A kérdező kommentje:
Elnézést, ha nem ülök egész nap a gép előtt, de irigylem azt, akinek a legfőbb gondja, hogy a privát üzeneteit nézegesse. Egyébként nem pasit kerestem, mert ez neten esélytelen, hanem véleményeket abban a témában, hogy hova tűnhettek az ilyen srácok, hol lehetne velük személyesen ismerkedni, egyáltalán manapság lehet-e nagy eséllyel ilyenekre bukkanni valamilyen közösségben.
2012. nov. 22. 21:01
37/40 anonim válasza:
lehet. a közösséget meg úgy hivják "otthon"
2012. nov. 22. 21:05
38/40 anonim válasza:
Bocs, lehet, hogy félreértettél. Nem az a gond, ha ne reagálsz rögtön a válaszokra. Én úgy értettem, hogy látod, hogy mennyire nem így van, amit mondasz, mégis figyelmen kívül hagyod, és továbbra is maradsz az elméletednél. Ez most így nem koherens, akkor vagy mondd azt, hogy vannak, csak azok nem érdekelnek, mert nem elég helyesek. Így lesz valami ráció az egészben.
2012. nov. 22. 21:29
39/40 anonim válasza:
"mert ez neten esélytelen"
csak 30 an állították magukról hogy a leírásnak megfelelnek és szívesen megismernének! Szóval biztos hogy neten LEHETETLEN pasit találni ezek után!
2012. nov. 23. 09:52
40/40 anonim válasza:
Én is ezt mondom. Van több ember is, akik erről az oldalról jöttek össze egymással. Sőt, manapság-megjegyzem, sajnos-hamarabb összejöhetsz a neten valakivel, mint a kinti életben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!