Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatom hogy komolyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy komolyabbak-e a szándékai velem, vagy pusztán csak kedves és közvetlen velem a kiszemeltem?

Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 13:06
 1/9 bánomisén ***** válasza:
Ha még csak a kiszemelted, akkor, gondolom, még együtt sem vagytok, nem ismeritek egymást. Nem hiszem, hogy bármiféle szándékai lennének veled. Ismerkedjetek össze, aztán majd akkor kiderül.
2011. nov. 13. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt én sose értettem. Mi az, hogy kiszemelt? Tőlem, ha valamit akart egy férfi, akkor megmondta, és én is rákérdeztem, hogy van e valakije, az első randin,vagy még előtte. Ha nálatok ez nincs, akkor te csak nézegeted, ő meg max visszamosolyog és nem több.
2011. nov. 13. 13:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Kiszemelt= azzal a sráccal aki tetszik. Nagyon aranyos velem mindig és mostanában sokszor megfordul a fejemben hogy többet akar. Nem akarok semmit beleképzelni, ezért gondoltam felteszem a kérdést, hogy tudom "megkülönböztetni" a két állítást anélkül, hogy megkérdezném tőle és ne legyen kínos nekem ha esetleg tényleg pusztán csak kedves velem.
2011. nov. 13. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta áll ez fenn? Ezek azért fontosak. Mert ha több mint 18, akkor vagy túl gyerek még, és azért nem jelez több, vagy túl félénk, ami az előzöhöz köthető. Vagy szimplán csak kedves veled, 2. voltam.
2011. nov. 13. 13:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Inkább akkor úgy kérdezem hogy mik azok a jelzések, utalások amikből egyértelmű az hogy a pasim szeretne lenni, nem csak sima haver, ismerős?
2011. nov. 13. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha felnőttek vagytok, akkor az, hogy elhív randizni kettesben, ez elég egyértelmű. Ha ezt nem teszi, akkor nincs miről beszélni. Mondhatnám, hogy gyakrabban akar veled beszélgetni stb, de ez jelenthetné azt is, hogy barátkozni akar, vagy csak játszadozni.
2011. nov. 13. 13:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát elhívott, de nem kettesben:/
2011. nov. 13. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez az első hogy elhívott a barátaival, holnap este lesz a nagy alkalom, és úgy 3 hete ismerjük egymást:)
2011. nov. 13. 13:41
 9/9 A kérdező kommentje:
És biztos vagyok abban hogy tetszem is neki mint nő, mert ezt mondta is, és előtte én is így láttam. De attól még hogy tetszem neki, nem zárja ki hogy másba szerelmes, meg ilyenek.
2011. nov. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!