Szerintetek gáz, ha a kiszemeltem Justin Biebert majmolja? (bocsi a rajongóktól)
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 00:51
1/19 anonim válasza:
nem,mert egy hülye majom!a srácnak/Lánynak(bár erre kicsi az esély) van igaza,jól választottá! :D
3/19 anonim válasza:
Előző vagyok. Elsőnek üzenném, hogy egy idióta. Ebben a kérdésben a majmolás azt jelenti, hogy utánozza...
4/19 anonim válasza:
szerintem általában az ilyen lányok nagyon felszínesek, butuskák, naivak. mert azt bálványozzák amit a méda sugároz, magyarul azt hiszik el amit mások mondanak, hogy jó, stb.. egy egyedi lány, vagy aki nem azt szereti amit a többiek általába sokkal jobb beszélgetőtársnak, jobb egyéniségnek számít szerintem
5/19 A kérdező kommentje:
lány vagyok. a kiszemeltem egy 17 éves fiú.
2011. aug. 17. 01:01
6/19 A kérdező kommentje:
egyébként én nem bálványolom Bierbert. nem utálom, de nem is vagyok oda érte. csakhát észrevettem, hogy ez a fiú olyan ruhákat hord, mint Justin. Teljesen olyan a stílusa. meg a haja is. és fb-n is belájkolta az oldalát. pedig tudom, hogy nem b.uzi
2011. aug. 17. 01:03
8/19 anonim válasza:
igen,nagyon gáz,hagyd a fenébe!Belőle lesz a következő MM
(egyb. röviden tömören selyem rambónak hívják őket,ha érdekel még több erről a selyem rambóról Showder Klub)
9/19 anonim válasza:
Eléggé gáz , de ha őt majmolja akkor a kiszemelted is vagy 12 néz ki , mint bieber ?
10/19 anonim válasza:
jaa! hogy fiú?! akkor izéé én otthagynám..utálm az ilyen fiúkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!