Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel egy buliba,...

Mit vegyek fel egy buliba, ahol a kiszemeltem is ottvan?

Figyelt kérdés

Nagyon várom már a pénteket, mert megyek egy házi buliba, ahol a kiszemeltem is ott lesz.Mit ajánlotok?Ruhát mit vehetnék fel? Linkelni nem tudtok sminkeket?Azt nagyon megköszönném.A hajam váltol 3-4 cm-re ér,szedett szőkés-barna.Ha az számít:163cm 50kg 14/L

Van miniszoknyám,bokacsizmám,leggingsem is van,toppjaim,rövidnadrégok,mini pólók,ingem stb. ha tudok kombinálást légyszi írjátok meg

2010. okt. 27. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
ne vegyél fel semmit. akkor biztos felfigyel rád. hahaha
2010. okt. 27. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél kihívó, de túl apáca sem. :D Szerintem egy szűk farmer egy magassarkúval nagyon csinos. Ha van hosszított felsőd akkor akár azt is felveheted mellé, egy hosszú nyaklánccal. Vagy egy topp, valami csini felsővel (mert hát hideg van), és nagy karkötők a kezeden, gyűrű, fülbevaló. A miniszoknya, vastag harisnya és magassarkú szintén jó. Ahhoz esetleg egy top, és egy csinos kis kardigán. A hajad szerintem süsd be, de csak lazán, ne olyan kis barisra. :D Smink lehet füstös, vagy egyszerűen húzd ki a szemed feketével lent, felül pedig szemhéjtussal, plusz spirál. Alapozó, púder természetesen, hogy matt legyen az arcod, és egy kis szájfény. :) Ha valami kérdésed van, írj nyugodtan :)
2010. okt. 28. 00:33
 3/3 anonim ***** válasza:
egyet ertek az utolso valaszoloval :) ;)
2010. nov. 30. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!