Ötletek esetleg, hogy mit vegyek fel egy ilyen estére? Jövő pénteken egy olyan helyre megyek este, ahol a kiszemeltem is ott lesz (ha minden igaz) Valami elegánsra gondoltam.
Fontos, hogy ezen a helyen eléggé hideg lesz, végülis jól bírom a hideget, de nem szeretnék feltétlenül rövidujjúban mászkálni vagy ujjatlanban - de azért a garbó meg már túl sok lenne.:D Valahol a kettő között.
Szeretem a kicsit romantikus és elegáns ruhákat, amik ízlésesen, de megmutatják amim van (szóval csak sejtetik :))
Az alakom pedig.. háát, nem vékony az biztos. De nem is vagyok kövér (173 cm, 65 kg). A derekamat szeretem nagyon, mert eléggé karcsú, és a lábaimmal vagyok a legkevésbé megelégedve. (Eléggé homokóra jellegű alkattal rendelkezem).
Mit vehetnék fel, amiben nem fagyok meg, mégis elegáns és nőies?
Köszönöm szépen előre is a segítséget!:))
18,5/L
Végre valaki, aki szereti az elegéns cuccokat és nem csinál magából ribit...
Na, én ajánlanám azt, hogy vegyél fel egy rövidujjú sztreccs egyzerű felsőt, ami szép, fölé pedig egy bolerót. Ez így kellemesen meleg lesz, vagy ha mégis meleged lenne, lekapod a bolerót és kész, én is így szoktam egyébként. Hozzá egy egyszínű szép szatén, vagy szövetnadrág és kész. Eltűzött haj, egy szép (nem giccses, meg műanyag) fülbevaló, szolid smink, MAGASSARKÚ csizma és kész is a bálkirálylány! :)
Szia! :) Én ruhára szavazok, de inkább küldök pár képet, amik nekem tetszenek, persze lehet, hogy nem egyezik az ízlésünk :D :
[link] (ezt akár valami szebb nadrággal)
[link] (lehet hogy túl elegáns, nem tudom:D)
Éééés a kedvenceim. :)) Szolidan kiemelheted amid van, nem rövidujjú, nem túl elegáns, nem is slampos:
[link] (nekem a kék tetszik, de a szabása mindkettőnek jó)
Ezek persze csak oaynok, hogy valami hasonlót, meg az ujjatlanokhoz ilyen kis bolerót, azzal sztem jóó :))
Köszi, köszi, köszi :))
Igen már nekem is megfordult a fejemben a ruha, de legalábbis valami hosszabb fazonú felső :)
Ja igen és azzal hogy azt írtam a 14-15 évesek ribik, nem mindegyikre értettem természetesen de sajnos egyre többen vannak, minden szombat este szinte látok olyanokat hogy uhh:S Na csak annyit akarok ezzel mondani hogy nem akartam egy kalap alá venni ezt a korosztályt :D :)
15/L vagyok megint:D
Találtam még párat:
[link] (de mivel ez így magába nem annyira elegáns, valamilyen szoknyával kéne, pl azzal a ceruzaszoknyával, amit küldtem)
[link] (ez is nagyon tetszik:) )
A rövdidujjúakat meg persze itt is kis boleróval :)
Ötletek pedig:
-ha elegánsabbat húzol, akkor valami szolid fülbevaló, nyaklánc azokhoz szerintem nem kell, esetleg, ha egyszerűbbet választasz, azzal feldobod.
-ha egyszerű a ruha, húzhatsz harisnyát, ami kicsit feldobja
-a cipőd legyen olyan színű mint a ruha, viszont a harisnya más színű (ami nem üt el azért) és olyan színű a kiegészítő/táska is :D vagy esetleg a körömlakk is.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!