Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel egy délutáni-es...

Mit vegyek fel egy délutáni-esti sütögetős, kerti partiba, ahol a kiszemeltem is ott lesz? (lent)

Figyelt kérdés

Ezekre gondoltam:

-fekete farmer

-kék farmer(normál)

-fehér farmer (de szerintem ez kényes)

-pamut, mini, pöttyös szoknya

-piros hagymaszoknya

-fehér spagetti pántos top

-hosszú, kék-zöld kockás, karcsúsított blúz

-lila boleró (kardigán szerű, de rövidebb)

-feket, szexis rövid ujjú (ízléses, de mélyebb dekoltázsa van)

-sportosabb jellegű fehér blúz

Kérlek segítsetek!

L/19

2011. ápr. 19. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem ismerve a stílusodat, délután még biztos jó idő lesz, de estére tuti hogy hűvös lesz, meg már szúnyogok is vannak.

Úgyhogy Kék farmer+fekete r.ujjú felső+pulcsi.

Blúz, meg szoknya egy sütögetésre szerintem nem való.

2011. ápr. 19. 13:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Sima kék farmer, fehér top, lila boleró? Ez jól hangzik látatlanul, nem fogsz megfázni sem, és passzol a sütögetéshez.
2011. ápr. 19. 13:08
 3/9 anonim válasza:

Így látatlanban a fekete farmert venném a kék-zöld kockás blúzzal vagy a kék farmert a fekete vagy a fehér spagetti pántos toppal. Attól függ, melyiket szereted jobban:)

Sütögetéshez semmiképp nem vennék fehér gatyát vagy szoknyát.

18L

2011. ápr. 19. 13:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Rendben akkor már csak dönteni kéne a két lehetőség közül:)

1.Fekete farmer, hosszú, kockás blúzzal

VS

2.Kék farmer, fehér top rá pedig lila boleró. A lila boleró nem túl elegáns?

2011. ápr. 19. 13:14
 5/9 A kérdező kommentje:
A boleróm egyébként: gépi kötésű, V nyakú, van elől néhány pici gomb és kb a cicim alatt 5 cm-vel van az alja. Orogonalila egyébként^^
2011. ápr. 19. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
kockás blúz, kék farmer
2011. ápr. 19. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Békés megyében laksz???:D:D

Egyébként szerintem sportos a megfelelő ilyenkor. a kék farmert vedd fel, ahhoz valami csajos póló, de véletlenül se flitteres vagy ilyesmi

2011. ápr. 19. 13:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem mindegy miféle buli. Mi az ilyeneken általában melegítőre váltunk, mert úgyis tiszta füst lesz minden. XD

De ha kiöltözős libák vannak ott zömében, akkor ahhoz igazodj. Marha hülyén érzi magát az ember, ha nagyon kilóg az öltözéke (már ha alapból nem az a fajta).

Szerintem egyszerű farmer, ami jól áll, valami rövidujjú és egy melegebb pulcsi, este a boleróban ki fog fagyni a valagad is. :S De mindenképpen valami olyan legyen rajtad, ami nem baj, ha büdös meg koszos lesz, mert bizony előfordul az ilyesmi. Ha csinosan ácsorogsz majd a szélen, kevésbé fogsz tetszeni a pasinak szerintem, mint ha bebizonyítod, hogy belevaló csaj vagy! ;)

2011. ápr. 19. 13:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én a kék farmert venném fel a fekete felsővel. De este úgyis kabátot vagy vastag pulcsit kell húznod, különben szarráfagysz, úgyhogy mindegy.
2011. ápr. 19. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!