Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hasplasztika túlsúllyal?...

Hasplasztika túlsúllyal? Komolyabbak lehetnek a szövődmények? Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam konzultáción. Úgy éreztem a doki le akar beszélni róla, hiszen nem vagyok vékony. Azt mondta, így nagyobb a bőr és zsírelhalás esélye. Sosem voltam vékony, de két császár után a hasam aránytalanul nagy maradt, kötényhasam alakult ki.

2013. jan. 16. 14:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyi a túlsúly pontosan? A fizikai erőnléted mellé milyen?
2013. jan. 16. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:
A ruhaméretem 42-44, fizikai állapotom átlagos, régen sokat sportoltam, néhány éve nem, de azért nem vagyok eltunyulva. Kisgyerekkel vagyok itthon, nincs mellette sok időm.
2013. jan. 16. 15:42
 3/3 anonim válasza:

Szia

Mimdenképp fogyj elötte!!!

Nekem volt hasplasztikám és nem fogyóztam elötte, nos a helyzet az h kb műtét után fél évig ugy-ahogy tetszett az eredmény, de aztán feljött pár kiló. Most rosszabb mint volt, s még nincs egy éve, hogy műtöttek.:(

A kilók a mell alatti részre és a csípőhöz rakódnak...

teljesen más formám lett(előnytelen).

Ezt innen ebben a formában már szinte lehetetlenség ledolgozni...

2013. jan. 17. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!